Miért van nálunk ennyi román?
Figyelt kérdés
Úgy értem Magyarországon, teli vannak velük a hivatalok, intézmények, stb.2009. szept. 8. 22:09
1/7 anonim válasza:
nekik mi már nyugat-európa vagyunk.
2/7 anonim válasza:
az ő pénzük itt "többet ér"...
a mi lányaink szebbek. :D:P
3/7 anonim válasza:
csak mert közel vannak. kelet felé mégse mehetnek, mert ott mégnagyobb szívatás van.
4/7 anonim válasza:
remelem a romanul beszelo romanokrol beszelsz...
5/7 anonim válasza:
en is remelem...most mit tudjunk csinalni,mi erdelyi magyarok,ha itt szulettunk,itt jartunk iskolaba,itt nottunk fel.naponta le "ungur"-oznak...nekunk kisebbsegbe elni, szerintem nehezebb,mint Magyarorszagon.reggel magyarul kosszonnek,nem "salut"-ot mondanak..
6/7 anonim válasza:
Egyelőre korai a kérdésed. Az aktuális, hogy miért van még ennyi magyar?
7/7 anonim válasza:
Nekem is feltűnt már és engem is zavar. Félreértés ne essék, akik dolgozni jöttek nem zavarnak, de azok akik nyalnak a hatalomnak és mindenkinek, akiktől függnek és így jutnak előre, azokat ki nem állhatom, attól függetlenül, h "ízesen" beszélnek-en vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!