Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi történt Magyarországgal?...

Mi történt Magyarországgal? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Sok év után újból elmentünk a haverommal Magyarországra, Debrecenbe és majdnem mindehol cigányokba botlottunk, áruházakban, parkolóban, szórakozóhelyeken. Tényleg nagyon elszaporodott ez a nép magyarhonban? Esetleg készült már etnikai térkép Magyarországról, ahol a cigányszórást lehet vizsgálni? Szeretnék Magyarországra költözni, de a cigányok eléggé akadályoznak a döntésem véglegesítésében.

Nem utálom őket, csak elzárkózom tőlük, igénytelen és bűnöző fajnak tartom őket.

2013. febr. 18. 05:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Szemelyesen most jartam Debrecenbe, de egyetlen ciganyt sem lattam, sem a plazakba, de az ettermekbe sem, sot a palyaudvaron sem.

Ugy erzem, hogy nem veletlenul talalkoztal annyi cigannyal, talan hasonlo helyeken fordultal meg, mint ahova a ciganyok is jarnak pl.

2013. febr. 18. 05:42
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Hát pedig én is szoktam őket látni Debrecenben és nem keveset..... első te meg jó buta vagy.
2013. febr. 18. 06:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Első, te nem tudom hol jársz..
2013. febr. 18. 09:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Én sem értettem, hogy miről beszél, abban igaza van, hogy nem ismertük a várost, ezért csak lófráltunk körbe, de már kiszúrtak, hogy turisták vagyunk.
2013. febr. 18. 09:36
 5/13 anonim ***** válasza:
NEkem pl. a furcsa az volt, hogy a palyaudvaron sem lattunk, holott ott mindig szoktak lenni ciganyok. A Peterfia u. -ban volt a szallasunk, s ott a kornyeken nem lattunk ciganyt a 3 nap alatt, de az etteremben sem, ahol etkeztunk.
2013. febr. 18. 10:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Kérlek az történt, hogy Magyarország annyira leamortizálódott, hogy itt lassan már csak a cigány marad meg, a többi elmenekül a szélrózsa minden irányába.
2013. febr. 18. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Az Alföldön és északon mindig is többen voltak, mint nyugatabbra. Tényleg van egy terjeszkedés, de azért nem minden város olyan, mint Debrecen vagy Ózd.
2013. febr. 18. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk kevesebb van, mert kimentek Kanadába, Franciao.-ba stb...Hála a jó égnek.
2013. febr. 18. 12:33
 9/13 mustafa33 ***** válasza:

Tudjátok melyik az a három szó, amelytől rettegnek a magyarok, ha cigánytól halják?

- Jó reggelt szomszéd.

(ezt cigány mondta a tv-ben, és nagyon igaz)

2013. febr. 18. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Nálunk kevesebb van, mert kimentek Kanadába, Franciao.-ba stb...Hála a jó égnek.

Kimentek Kanadába, de ha utánanézel az interneten, érdekes cikkeket olvashatsz erről.

[link]

[link]

2013. febr. 19. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!