Normális hogy a cigány gyerekek így viselkednek?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=By8OY..
Többek közt azokat kérdezem akik elutasítják pl a Magyar Gárdát, azoktól szeretném megtudni hogy hagynák-e hogy például az anyjuk vagy a húguk az éjszakai órákban gyalogosan menjen végig azon az utcán ahol ezek a "fiatalok" ügyelnek a rendre?
Igen, mivel szegények és cigányok.
Tolerálj, és tűrd el.
Tolerálj , a szüleid nem tanították meg, fogd be a szád, és indulj malacot hajtani, te tanulatlan.
"A videóban szereplő cigányok olyan mély szegénységben élnek, amit te elképzelni sem tudsz a kellemes házadból."
Dédszüleim 9 gyereket neveltek fel, szegények voltak, mégis tisztaság volt a házban és a kertben is rend volt, amit műveltek is. A 9 testvér közül az egyik a nagymamám volt, ő csak 2 gyereket nevelt fel, szintén szegények voltak, mégis a járólap olyan tiszta volt, hogy akár ehetni lehetett róla. Tehát a szegénység nem egyenlő azzal, hogy lopni kell, és úgy kell élni mint a csótányok. A patakot az ott élők is kitakaríthatnák, meg talán nem szemetesnek kéne használni. Azért a digi tv befigyel minden putriban, mert az fontos.
Milyen érdekes a magyar lakta falvak szépek, pedig az idősek alig élnek meg a nyugdíjból, mégis kimennek 70 évesen és rendbe rakják a kertet, utcarészt. Ahol cigányok vannak ott minden mocskos és úgy néz ki, mint egy szeméttelep. Erre mondják a jogvédők, más kultúra, toleráljuk. 100 év és talán eljutnak arra a szintre, hogy nem dobják el a szemetet, és nem az utcán végzik el a dolgukat. Ráadásul a földjeiket ki se használják, pedig nem egyszer volt olyan kezdeményezés amikor ingyen osztogattak vetőmagot a rászorulóknak.
Az, hogy szegény vagy, nem mentség a törvénysértésre.
Nagyon sokan voltak és vannak szegények, mégsem keresnek mentséget a hibás tetteikre azzal, hogy ők szegények.
Le kéne állni ezzel a fenenagy liberalizmussal.
"privátban megkaptam nagy betűkkel hogy náci vagyok"
ha igaz is, hogy náci vagy, olyan nézetet vallasz, olyan ideológiát követsz a saját országodban amilyet akarsz
Nem értek egyet azzal, hogy mert mi magyarok vagyunk, és mindenki más takarodjon az országunkból. Azzal sem értek egyet, hogy Nagymagyarországos pólóban menetelni kell és hibás történelmi tudással osztogatni az észt, de nem, nem normális az, ahogyan élnek és viselkednek a cigányok. És nem csak Magyarországon.
http://www.youtube.com/watch?v=LGDj0B5WQaA
Máshol is vannak szegény emberek, mégsem élnek retekben. Valahogy a cigányoknál nem olyan fontos a higiénia, sem az, hogy tiszteletben tartsanak másokat vagy mások tulajdonát. (Biztos vannak kivételek, de én olyannal még nem találkoztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!