Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hogyan változtassak hogy...

Hogyan változtassak hogy észre vegyen?

Figyelt kérdés
Roma származású lány vagyok,vagyis csak apukám anyu nem és igy nekem is fehér a bőröm,a nyelvet beszélem de mindenki azt hiszi gádzso vagyok,és most meg tetszett egy roma shávo,de neki a tipikus roma csajok jönnek be,hogy legyek ojan mint ők ha egyszerüen iennek születtem?:S
2012. dec. 29. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
"Kibéléz a csáládom te rákos ha nem lesző az enyém more" - mondd neki :)
2012. dec. 29. 21:08
 2/8 A kérdező kommentje:
De hát,az nehéz eset lenne ,mer ők oláh k apám meg muzsikus!:) de a két cslád joba van!
2012. dec. 29. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Sehogy. Függetlenül attól hogy roma vagy nem, ha sokat kell változnod ahhoz hogy "észrevegyen" a srác, akkor megeshet hogy nem fogod jól érezni magadat az "új szerepben".

Egyébként mit értesz / mit kellene érteni "tipikus roma csajok" alatt?

2012. dec. 29. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát ő a hosszú fekete hajú barna szemű,köpködős nagyszájú verekedős roma lányokat szereti,ehhez képest én világos barna vagyok kék szemű a viselkedésem nekem is romás meg a szàm is nagy de mégse olyan vagyok mint az oláhcigány csajok!:S
2012. dec. 29. 21:26
 5/8 anonim válasza:
Bazz, sehogy. Ha nem tetszik neki, aki TE vagy, akkor sz@rd le. Azzal törődj, aki elfogadj olyannak, amilyen vagy.
2012. dec. 30. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Nemááá ! Egy muzsikus cigánylány nem alacsonyodhat le egy oláh cigányhoz. Más a kultúra, ami az utóbbinál nincs is.

Szeresen olyannak, amilyen vagy. De nagyon ne akarj Te oláh cigány barátnője lenni!

2012. dec. 30. 19:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez mind oké,de én nagyon szeretem!
2012. dec. 30. 20:50
 8/8 anonim válasza:
gondolkozz el azon hogy mi az amiert te nagyon szereted ot. ne feledkezz meg arrol hogy magadat is kell szerestd ahhoz hogy mast is tudjal szeretni. s ha valaki elvarja toled, hogy megvaltozz annak ellenere hogy te igy jol erzed magad, akkor elgondolkodtato hogy tenelg szeret-e, vagy csak egy bizonyos dolog fogott meg benne igazan, s attol nem veszed eszre a tobbi, rossz tulajdonsagat
2013. jan. 6. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!