Más nemzeteknél is szokványos dolog gúnyolódni, ócsárolni a hazát?
Látod, te eszetlen? Mi az, hogy ti és mi? Itt csak mi vagyunk, magyarok, és bármennyire is fáj, magyarok a zsidók és a cigányok is. Az ország az övék is, enyém is, minden magyar állampolgáré. Ha vannak is "csúnya magyarok", te nyilván közéjük tartozol, én maradok normális.
Az a hihetetlen, hogy mindenki, aki képes volt kijárni az általánost, teljes és átfogó képpel kell rendelkezzen, hogy a szélsőjobbos "eszmék" a legmesterkéltebb hülyeségek közé tartoznak, és semmi más céluk nincs, mint hogy a pszichés zavarokkal megáldott, önértékelési gondokkal küzdő emberek magukévá tegyék, így szolgálva egy olyan hatalmi rendszert, amelyik direkt az alacsonyabb végzettségű, befolyásolható, pénztelenségtől frusztrált kisembert keresi, merthogy "ha megöljük őt, meg őt, akkor több pénzetek lesz." Elképesztő, hogy hetven évvel Hitler után még mindig beveszik ezt. Siralmas, de mivel sírva vígad a magyar... :)
Nézd utolsó,ezt hogy ti zsidók meg a cigányok is magyarok vagytok ezt _senki_ nem gondolja így és ami a legviccesebb hogy a legeslegjobban TI zsidók és cigányok nem gondoljátok így.Nektek még szavatok is is van arra,aki nem olyan mint ti(goj,gádzsó).
Ti nem csak a magyarok közül tűntök ki,hanem a Föld ÖSSZES országában kitűntök az őslakosok közül.A kinézetettekkel,a mentalitásotokkal,a viselkedésetekkel.
Hiába változtattatok gyáva mód nevet,meg vallást,akkor is felismerhetők vagytok.
Az emberek pedig képzeld nem egyenlőek.Egy népcsoportba tartozók lehetnek egyenlőek,de ti nem tartoztok egy népcsoportba a magyarokkal,ezt TE is nagyon jól tudod amikor ti magatok között vagytok,meg amikor hanukát tartotok és nem karácsonyt például.
A cigány integráció sem azért nem sikerül mert mi magyarok nem fogadjuk be őket,hanem mert ők képtelenek beilleszkedni és nem is akarnak.
Nem folytatom ezt a vitát mert ostoba demagóg frázisokat pufogtatsz,úgy érzem egy fiatal sértett,rettegő zsidó vagy,akinek nincsen sok tapasztalata még az életben.
Az is elég visszatetsző a részedről hogy a téged befogadó ország lakóit van képed ócsárolni.
Nem vagy magyar és nem is leszel,te is tudod.TE magad sem tartod magyarnak,hiszen nem is úgy néztek ki mint mi.
Hitler elött is meg volt ez a jelenség,ajánlom hogy forgasd a történelemkönyvet,veletek mindig és mindenhol probléma volt,hiszen egyik ország sem a tiétek,egyik országért sem harcoltatok,egyik országot sem védtétek,műveltétek évszázadokon át,mindig csak élősködtetek mindenhol.
Száz szónak is egy a vége kedves vendég,akármit propagáltok a médiában,meg a létező legtöbb felületen,az emberek szívében SEMMI nem fog irántatok változni.
Amúgy figyelmedbe ajánlom a cikkeket,melyek beszámolnak az idén nyári menekült kitoloncolásról,meg táborokba zárásokról,amiket izraelben csináltak ezekkel a szegény ártatlan afrikai bevándorlókkal,azért mert (idézem a zsidó parlamenti képviselőt)"Cion népének a többségét veszélyeztetik és ezért ki kell őket toloncolni az országból"
Akkor hogy is van ez a Hitler dolog?????
Megint csak engem igazolsz, mert nem vagyok se zsidó, se cigány, mindössze más véleményen vagyok, mint te. Persze, ettől ellenség lettem, ráadásul zsidó, mert te azt utálod. Ez is annyira tipikus.
A legjobb az egészben, hogy még mindig nem offolunk, csak segítesz példákat keresni, miért is nevethetünk ezen az országon. Nem a történelmen, nem az Alföldön, a Kiskunságon, Arany Jánoson, József Attilán, a betyárokon, a pásztorokon, királyokon vagy Nobel-díjasokon. Nem. Ezen a szerencsétlen ország hülye lakóin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!