A cigányok vándorlása még folytatódni fog?
Jaj meg ne sajnáljam őket.. brühü.
Utolsó te is cigány vagy? Vagy bérenc? :-)
Dolgos cigány? És fehér hollót is sokat láttál mi?
Hát, ha ezzel sérteni akartál, nem jött össze.
Miért nem válaszolsz a kérdésre? Te is cigány vagy, vagy egy fehér követőjük?
Én fehér bőrű vagyok, mielőtt leoltana bárki.
Na akkor kezdjük: Heves megyében élek, jártam már Bükkszenterzsébeten, és igazolni tudom, ott tényleg nagyon dolgos roma családok élnek. Nagy a szegénység köztük, keveset kapnak. A belüket kidolgozzák, hogy enni tudjanak. Én Egerben lakom. A városban azért már találkozni a klasszikus cigánnyal. Az az undorító mocskos fajta, amelyik bandában jár, mert egyedül fosik kilépni az utcára. Az amelyik öreg nénit agyonver 100 forintért. A környező falvakból is sok ilyen szenny özönlik be. És sajnos az ilyenek miatt meg vannak bélyegezve a dolgos roma családok is. Nem bőrszínre kellene menni, hanem viselkedésre. Sajnos sok embernek csőlátása van. Úgy lehetne fellépni a cigányok ellen, ha az ilyen roma családokkal összefognánk, és ők is felemelnék a hangjukat a cigányok ellen. Ugyanis ha mi azt mobjuk, cigánybűnőzés, rasszisták vagyunk, neonácik, fasiszták. Ha egy roma (NEM CIGÁNY) is felemeli ellen a hangját, azért akkor már nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémát. Igenis össze kell fognunk, bőrszíntől függetlenül, és tenni kell a cigányok ellen. (A cigányt én mint viselkedést értem. Fehér ember is tud úgy viselkedni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!