A németek vagy az osztrákok a szimpatikusabbak a számotokra?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 17:24
4/10 anonim válasza:
németek, azon belül is a bajorok :)
5/10 anonim válasza:
az osztrákok nem bírják a magyarokat, úgyhogy maradjunk a németeknél.
6/10 anonim válasza:
Mindegy, úgysem találkozok soha egyel sem személyesen... De inkább német. Már csak azért az ominózus "Ne lopj magyar" feliratért :D
7/10 anonim válasza:
Bajorok tényleg a legaranyosabbak, legközvetlenebbek:-)
8/10 anonim válasza:
Én bajor vagyok, látom nem általánositjátok a bajorokat az átlagos némettel :)
Ha pesten éltek, akkor majd köszönjetek ide, általában német feliratú ruhákban járok, de most majd felhúzom a bajor népviseletet, mivel jön a wiesn ( oktoberfest). :-)
DE úgyis felismertek hogy német vagyok, mindig úgy néznek rám az emberek, egyszerűen érzik, hogy más vagyok. Igy úgy döntöttem, hogy rendes német/bajor nemzeti ruhákban járok általában, igy legalább tudják, hogy német vagyok és nem pl angol. :)
10/10 anonim válasza:
Nekem a németek. Az osztrákok nem a monarchia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!