Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az amerikaiak miért olyan...

Az amerikaiak miért olyan hülyék Európához mint a s*gg?

Figyelt kérdés

Amikor még sose hallottak Magyarországról, meg mondják, hogy Hungry hungry, mintha mi egy éhező nép lennénk, meg amikor el akarták nevezni a Megyeri hidat Chuck norrisról, az hogy ment a TV-be?

Hogy a Szlovákok akarják elnevezni az Ő hídjukat...

-.-'

Most komolyan miért ennyire műveletlenek? Ők elvannak a saját világukban, a többit meg le****ják?

Mondjuk én sem tudnám most megmondani Azerbajdzsán fővárosát, de akkor is, valami képem van a távol keletről meg ázsiáról meg Amerikáról...

2012. aug. 8. 21:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
ok
2012. aug. 11. 08:14
 22/24 anonim ***** válasza:

08-08 22:39

Ugye? Most jönne egy amerikai és lehülyézne engem jogosan, hogy még ennyit se tudok. Akkor még az amerikaiak hülyék. Megint említsek vicces neveket: Szekszárd-szexárd, Szeghalom-segghalom. Én ilyen téren megértem az amerikaiakat (hungary-hungry). Nem idegesítem magam ezen.

2012. aug. 11. 11:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Tudtad, hogy ami nálunk érettségi követelmény, az sokszor Amerikában (USA, Kanada) már főiskolai anyag? Én csak ennyit mondanék, de azért ne ítéljünk külsősként róluk. Nem kell Amerikáig menni, nagyon sok magyar (falusi sztereotípiák stb) szerint Románia minden területén cigányok élnek lepukkant blokkokban meg ahol nem mocskos város van ott mindenhol földút parasztokkal stb. Azért ez nem igaz, viszont Romániába is csak a "bűzölgő világot" bemutató filmeket mennek forgatni xD Sajnos. :\
2012. aug. 18. 21:01
 24/24 anonim válasza:
A török volt a kecskebaszó nem a magyar
2017. dec. 31. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!