Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Van-e itt olyan néptáncos,...

Népzenész kérdése:

Van-e itt olyan néptáncos, aki Veszprém közelében él, és gyakorolja az említett hobbiját?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ő tudna nekem segíteni abban, hogy melyik egyesület látna szívesen egy tizenöt és fél éves fiút, aki meg akar tanulni táncolni? A válaszokat előre is köszönöm, remélem sikerül megtudnom egy Veszprémhez közeli város, vagy falu néptáncegyüttesének elérhetőségét.

#néptánc #néptáncegyesületek #Veszprém városának környéke
2012. aug. 1. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Hm. Én is 15 és fél éves vagyok, de lány, népzenélek és nagyon szívesen néptáncolnék, Veszprémtől 38 km-re lakom, igaz sajnos szeptemberben elköltözünk :( Azér érdekes nem? :D
2012. aug. 3. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Na most olvastam egy hozzászólásodat miszerint "egy lány miatt" akarsz megtanulni. :D Kérdésed arra enged következtetni, hogy ő nem táncol. Mért nem tanultok együtt?
2012. aug. 3. 13:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm a válaszokat.

Kedves első: Ha gondolod, felvehetjük egymással a kapcsolatot , és összefoghatunk, nekem is könnyebb lenne :-) Ha benne vagy, küldj egy privátot.

Kedves második: A lány táncol évek óta, profin, én meg egy kis meglepetést szeretnék neki, hogy egyszer én is odaállok, és jé, én tudok táncolni, érted :-D Én képes lennék ezt megcsinálni, azért a lányért.

2012. aug. 6. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én voltam mind a kettő hozzászóló! :)) És biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog neked. Sajnos, mint írtam, ezen a környéken már nemigen foghatok bele semmibe (nemrég határoztam el magam én is), ugyanis szeptembertől az ország másik végére költözünk. Úgyhogy ott fogok keresgélni... De most akkor vajon felvesznek egy kisgyerekcsoportba (:O) vagy pedig botladozhatok a korombeli "profik" közt?? Ez számomra is probléma. Na de egy kis elhatározással bármi sikerülhet. :)) Szóval HAJRÁ!

2012. aug. 8. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!