Mi ez a nagy Korea/Japán fanatizmus mostanában?
Le vagy maradva.
A japánmánia Magyarországra a kilencvenes évek közepén érkezett (kb. 1998 tájékán mutatták be a Dragon Ball-t és tsait) és azóta csak fokozatosan erősödik, és ez a világ többi részén is hasonlóan alakul.
A koreai hullám (Hallyu) a 2000-es évek elején startolt és azóta hódítja meg a világot.
Itthon 2008 volt a fordulópont. Addig is volt rajongója a k-pop-nak és úgy egészében Koreának, de a hazai rajongók száma 2008-ban ugrott meg. Akkor mutatták be ugyanis itthon az első koreai sorozatot, A palota ékkövét.
Hát a koreográfiát a klipben díjazom, de egyébként nem az én stílusom :D Én rocker vagyok inkább, szóval ez nekem túl csajos zene :/
Mindenesetre köszi a linkeket, egy másik oldalát is megismertem a K-popnak :)
Szívesen.
Hát, az fix, hogy a fiúk közül nagyon sokan inkább csak a dögös lábakért, csini popsikért és a lányok édi-bédi pofijáért nézi a klippeket, s nem feltétlenül a zenéért. :)
A színésznőik is nagyon szépek, a színészeik meg... Áh~ (nő vagyok :) ).
Én a sorozataikért vagyok oda, de azok közül egyértelműen több szól a nőknek, mint a pasiknak.
Ha esetleg még nem unod az ismeretterjesztő jellegű ajánlgatást, itt megnézheted magyarul, hogy milyen jellegű sorozataik vannak:
Milyen PenPal oldalakat tudsz még? :D
Bocsi az OFFért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!