A cigányok mért köpködnek állandóan?
Tehát láttál egy fociszurkoló köpködő cigányt -----> minden cigány köpköd. Ez csak szerintem általánosítás?
Amúgy nemcsak a cigányok köpködnek, ha végigmész egy utcán, egy egész csomó fiatal magyar jön veled szembe, akik minden második szavuk után odacsulnak a járdára. Hogy miért? Nem tudom. Ettől érzik magukat menőnek, lazának. F*ck the police. Szerintem ez a kulturálatlanság olyan foka, amit már nem is lehet normális jelzővel illetni.
Tudod, eddig ér el az agykapacitásuk:
- Beszéd:
-agyá cigit
-agyá pénzt
-b*szom anyád
-Ide a pénzt vagy megdöglessz te mocskos g*ci.
-Nem én tettem...
- Cselekvések:
-köpés
-ütés
-rúgás
-rugós kés kinyitása
Erről nem ők tehetnek, egyszerűen hülyék, pont azért, amiért a nyulak pont nyulak. Bántani nem éri meg őket, úgyse tanulnak belőle. Tanítani lehetne őket, de nem lehet.
Persze vannak kivételek is.
Nem csak a cigányok köpködnek, rengeteg tini csinálja ezt.
Ez egy rossz szokás: azt hiszik a tinik, hogy ez menő, megcsinálják 10-20 alkalommal és utána már nem tudják abbahagyni.Egyik haverom is így szokott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!