Hány éves kor fölött ciki már a LOL használata?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 21:09
21/30 Napéjegyenlőség válasza:
b+ -et kb mindenki használja. Az a ciki, vagy inkább szánalmas. És mivel azt mindenki használja, így elfogadják, a "lol" meg maradjon privátban a kockáknak.
Mivel ilyen az átlag ostoba ember felfogása, szerintem felesleges a véleményükre hallgatni, mert csak tévútra vezetnek. Légy inkább önmagad, fogadd el a hülyeségeidet, gyengeségeidet, erősségeidet, és még talán jobb életed is lesz. Vagy nem.. Szerintem..
22/30 mustafa33 válasza:
A b@zmeg egy régi magyar szó a szókincsünknbe (csúnyább, illetlenebb részébe) tartozik. Megfelelője megvan minden környező nyleben is. A LOL simán sznobbos. Aki kezdte, tünizni akart avval, hogy ő milyen "művelt és vállasztékos".
23/30 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a művelt és választékos emberek nem mondanak vagy írnak olyat, hogy LOL. Ha az életben esik meg velük valami, akkor azt mondják, hogy vicces, ha fórumon, akkor kiírják, hogy hahaha vagy :D.
24/30 anonim válasza:
A magyartanárom valahogy így reagálna arra, ha valaki "LOL"-ozik órán: Mit képzelsz, hogy cúna angol szavackákat használsz!! És ilyen fejet vágna: [link]
25/30 mustafa33 válasza:
23-as, nem tudom, észrevetted e a "macskakarmokat" a válaszomban és azt a szócskát - sznob.
27/30 anonim válasza:
Mustafa33, természetesen. Ezért én nem ellened, hanem melletted szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!