Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ciki az, ha házibulinál vagy...

Ciki az, ha házibulinál vagy kertipartinál otthon vannaka szülők?

Figyelt kérdés
Csinálok egy ilyet, de kiderült, hogy mégis itthon lesznek. Engem eléggé idegesít.
2012. máj. 18. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Zárd be őket a szekrénybe mig a buli tart. Valami kis kaját hagyjatok meg nekik.
2012. máj. 18. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindig otthon voltak a szüleim,de nem volt ciki.

Igaz,senki nem lett részeg,és nem is drogoztunk. Egyetlen lány sem vonult félre valahová dugni egy sráccal.

Mindenki jól érezte magát mindig.

2012. máj. 18. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem minden kertipartimnál otthon voltak a szülők, és nagyon sokat segítettek abban, hogy mindenki jól érezze magát. Egyáltelán nem ciki!

Üdv. Péter

2012. máj. 18. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Persze nyilván függ a szülők és a haverok viselkedésétől is. Nálam is megesik, hogy szüleim itthon vannak, egyszer pedig 70 fölötti nagybátyám csatlakozott is a csapathoz, és fő kópé volt.
2012. máj. 18. 16:34
 5/6 anonim válasza:
szerintem nem ciki legalább szemmel tartják a dolgokat
2012. máj. 18. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki.Nekünk ezek voltak a legjobb bulik,mikor a szüleim is otthon voltak.Máig emlegetik a barátaim ezeket a bulikat!:)
2012. máj. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!