Ciki az, ha házibulinál vagy kertipartinál otthon vannaka szülők?
Figyelt kérdés
Csinálok egy ilyet, de kiderült, hogy mégis itthon lesznek. Engem eléggé idegesít.2012. máj. 18. 10:58
1/6 anonim válasza:
Zárd be őket a szekrénybe mig a buli tart. Valami kis kaját hagyjatok meg nekik.
2/6 anonim válasza:
Nálunk is mindig otthon voltak a szüleim,de nem volt ciki.
Igaz,senki nem lett részeg,és nem is drogoztunk. Egyetlen lány sem vonult félre valahová dugni egy sráccal.
Mindenki jól érezte magát mindig.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem minden kertipartimnál otthon voltak a szülők, és nagyon sokat segítettek abban, hogy mindenki jól érezze magát. Egyáltelán nem ciki!
Üdv. Péter
4/6 anonim válasza:
Nem ciki. Persze nyilván függ a szülők és a haverok viselkedésétől is. Nálam is megesik, hogy szüleim itthon vannak, egyszer pedig 70 fölötti nagybátyám csatlakozott is a csapathoz, és fő kópé volt.
5/6 anonim válasza:
szerintem nem ciki legalább szemmel tartják a dolgokat
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki.Nekünk ezek voltak a legjobb bulik,mikor a szüleim is otthon voltak.Máig emlegetik a barátaim ezeket a bulikat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!