Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A négerek miért a fejükön...

A négerek miért a fejükön hordják a különböző cuccokat?

Figyelt kérdés
Pl edényeket, tálakat, miegymást. Miért nem egy mondjuk egy hátizsákban, vagy egy táskában?

2012. ápr. 26. 23:55
1 2 3
 11/23 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

[link]

Ezek a nők ugye nem tűnnek afrikainak? A te nagyanyádat, dédnagyapádat lehet, hogy ugyan így hurcolászta az anyja.

2012. ápr. 27. 12:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Látom működött a cenzúra. Pedig csak az igazat írtam, amit már előttem is néhányan. Tudatlan vagy és provokálsz.
2012. ápr. 27. 12:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jé. És most veszem észre, a kedves kérdező is kénytelen volt átfogalmazni az egyik kérdését, mert az enyhén szólva is rasszista volt.
2012. ápr. 27. 12:12
 14/23 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos egyes szavakat kiszűr a rendszer (pl nemiszervek nevei) más "tiltott" szavak esetén viszont törlik a hozzászólást.
2012. ápr. 27. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Ma láttam egy arab nőt az utcán, sörösrekeszt cipelt a fején. Szóval nem csak a feketék csinálják ezt.
2012. ápr. 27. 22:02
 16/23 mustafa33 ***** válasza:
100%

Milyen négerek? Én már itt ki lettem oktatva, hogy olyanok nincsenek. Afroamerikaiak vannak, és bizonyára erre a mintára afroafrikaiak is.

Ja a kérdezőhek meg ajánlom a fején hordani a gyereket, főleg ha még nem szobatiszta, és pelenka nélkül mint az említett afroafrikaiak.

2012. ápr. 29. 03:45
 17/23 anonim ***** válasza:

Mi a fenétől lennének az afrikai négerek afroamerikaik?...

Afroamerikaiaknak azokat a négereket hívjuk, akik Amerikában élnek.

2012. ápr. 29. 08:58
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezentúl így járok iskolába! Beteszem az iskolatáska tartalmát egy kosárba és a fejemen viszem! Nem fog többé fájni a hátam!:D
2012. ápr. 30. 09:50
 19/23 mustafa33 ***** válasza:
100%

Sir Butcher, ne háborodj fel, nem érzed az iróniát?

Egy korábbi válaszomat töröltették és kioktattak, mert négereket merészeltem említeni (nem rosz hangnemben). Tudomásomra hozták, hogy ez az elnevezés sérő és afroamerikaiaknak kel őklet nevezni (nem is amerikaiakról volt szó de afrikai eredetű itthoniakról, de ez nem zavarta az okost). Ezért.

2012. máj. 2. 03:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Komolyan ennyire felháborító az a kifejezés, hogy néger?? Oké, hogy hivatalos helyen én se használnám, de egy kötetlenebb beszélgetésben (ez szerintem az) simán elfér.

Négercsók sincs? Afroamerikai csókot kérjek a boltban?

2012. máj. 2. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!