A négerek miért a fejükön hordják a különböző cuccokat?
Ezek a nők ugye nem tűnnek afrikainak? A te nagyanyádat, dédnagyapádat lehet, hogy ugyan így hurcolászta az anyja.
Milyen négerek? Én már itt ki lettem oktatva, hogy olyanok nincsenek. Afroamerikaiak vannak, és bizonyára erre a mintára afroafrikaiak is.
Ja a kérdezőhek meg ajánlom a fején hordani a gyereket, főleg ha még nem szobatiszta, és pelenka nélkül mint az említett afroafrikaiak.
Mi a fenétől lennének az afrikai négerek afroamerikaik?...
Afroamerikaiaknak azokat a négereket hívjuk, akik Amerikában élnek.
Sir Butcher, ne háborodj fel, nem érzed az iróniát?
Egy korábbi válaszomat töröltették és kioktattak, mert négereket merészeltem említeni (nem rosz hangnemben). Tudomásomra hozták, hogy ez az elnevezés sérő és afroamerikaiaknak kel őklet nevezni (nem is amerikaiakról volt szó de afrikai eredetű itthoniakról, de ez nem zavarta az okost). Ezért.
Komolyan ennyire felháborító az a kifejezés, hogy néger?? Oké, hogy hivatalos helyen én se használnám, de egy kötetlenebb beszélgetésben (ez szerintem az) simán elfér.
Négercsók sincs? Afroamerikai csókot kérjek a boltban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!