Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miert van az, hogy minden...

Miert van az, hogy minden arab megbizhatatlan, szavahihetetlen idiotakent viselkedik? Orulnek ha olvashatnek itt ellenpeldat.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 23. 10:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem van arab barátom. Már évek óta nem találkoztunk, már nem él itt Magyarországon, de még mindig tartjuk e-mailben, telefonon, Skype-on a kapcsolatot.(ellentétben sok európai emberrel, akikkel szintén együtt dolgoztam)
2012. ápr. 23. 12:25
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, az arabok közül is csak az alja vetődik el ide hozzánk. Meg a zsidók analógiájára, gondolom, van az araboknál is egy ilyen hozzáállás, hogy keresztényt becsapni nem bűn. Ha párkapcsolatban csapott be egy arab, akkor lehet, hogy csak a letelepedési papírra hajtott, és nem szeretett igazán.
2012. ápr. 23. 12:32
 3/21 A kérdező kommentje:

penzkerdesben csapnak be.

Valamiben megallapodunk egyik nap, masik nap mar mast akar. Termeszetesen olyasmit amibol neki haszna van, nekem meg sz.r!

2012. ápr. 23. 12:46
 4/21 anonim ***** válasza:
egy ember alapján ne ítélj meg egy egész népet
2012. ápr. 24. 03:15
 5/21 A kérdező kommentje:
Az Arab Emirátusokban èlek..úgyhogy talán tudhatom. Szóval nem kell kiosztani.
2012. ápr. 24. 05:01
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha ott élsz, kisanyám, akkor inkább Neked kellene mesélned, hogy miért van az, hogy az arabok olyanok, amilyenek. Innen Budapestről, vagy bárhonnan mi hogy a csodába tudnánk? Esetleg gondoltad, hogy arab területen élő magyarok írnak vissza? Esetleg kérdezd meg az araboktól. Emirátusok? Az valószínű, nem is igazi állam. Van ott egyáltalán polgári törvénykönyv? Ha nincs, még szép, hogy mindenki mindenkit becsap. Minden ország talpköve a tiszta erkölcs, mondotta Jósika Miklós. Az emirátusok gondolom ilyen rablóhordák leszármazottai, teszem azt, a szíriai, észak-afrikai arabok, azért normálisabbak.
2012. ápr. 24. 06:00
 7/21 A kérdező kommentje:
Kisapam! nem tunt fel hogy a gyakorikerdesekre nem csak Magyarorszagrol irnak?! hat te se vagy semmi..
2012. ápr. 24. 06:23
 8/21 A kérdező kommentje:
te jo eg...ha lovesed sincs a temarol akkor inkabb ne irjj legyszi mert annyi baromsag volt abban a par mondatodban, hogy lefarasztott olvasni is.
2012. ápr. 24. 06:27
 9/21 anonim ***** válasza:
érdekes, én eddig akárhol laktam, mindig normális emberekkel találkoztam, szóval lehet, hogy nem véletlenül vonzod a megbízhatatlanokat... vagy kulturális különbség, az arabok tényleg nem szeretnek pl. nemet mondani valamire, ha erőlteted, amit akarsz, akkor inkább azt hazudják, hogy igen, meg fogják tenni, nem mondanak nemet.
2012. ápr. 27. 03:37
 10/21 masni1 ***** válasza:
100%

Más kultúra. Mások a normák, az elvárások stb. Ne európai szemmel nézd!!!!!És ha ott élsz, tanuld meg, hogy Rád milyen szabályok, elvárások, viselkedési módok vonatkoznak...( csak egy példa: a lányoknak akár első randira is ékszert kell vinni. Virágot csak a feleség kaphat. Ha valakit meghívsz egy buliba, ne csodálkozz ha vagy 8 haverját is elhozza. Ott ez teljesen normális )

Náluk a szó, igéret nem komoly. Érdekvezéreltek.

2012. ápr. 27. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!