Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Csak igy meg kérdem . Hogy...

Csak igy meg kérdem . Hogy telt a húsvétotok? :D

Figyelt kérdés
Remélem nem kapok szidást a kérdés miatt :D
2012. ápr. 9. 16:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Nekem tűrhetően :D
2012. ápr. 9. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:

De aranyos kérdés! :)

Hát én egész nap bezárkóztam. Nem engedek locsolókat. :D Tudom, undok dolog, de ez van... Ebben a két napban csak a két kedvenc kajámat ettem (máj és palacsinta):D. Most még picit kell tanulnom, és szerdán irány az iskola (kedd-igazgatói szünet)! :(

2012. ápr. 9. 16:59
 3/8 anonim válasza:
Nálunk átlagos volt. De nem nagyon érdekelt :D Locsolókat én se engedtem be, úgyis csak a pénzért jönnek.
2012. ápr. 9. 17:04
 4/8 anonim válasza:
Ugyanúgy,mint bármelyik másik nap.
2012. ápr. 9. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Csendesen.
2012. ápr. 9. 21:25
 6/8 Jurij Orlov válasza:
100%
Szarul, szó szerint, egész nap fostam!
2012. ápr. 10. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Kellemes volt. A vasárnapot itthon töltöttem, itt volt a barátom is, nyugis, nasizós nap. Tegnap, húsvét hétfőn összegyűlt a család, egy kis összeröffenés ebéddel egybekötve.

Viszont beteg vagyok, torokgyuszim van, és elég ramatyul érzem magam.

2012. ápr. 10. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint a többi. Elmentünk ugyanabban a sorrendben a rokonokhoz, ugyanazt a verset elmondtuk :D Kicsit már unom... nem bánnám, ha nem lenne se húsvét, se karácsony. Persze munkaszüneti napnak megmaradhat! :D
2012. ápr. 12. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!