Mi volt ez a nagy hiszti a nőnap körül?
Rengeteg kérdésnél láttam, hogy megy a hiszti, hogy "de a férfiakat miért nem ünneplik?". Őszintén, ennyire fontos ez? Nőként mondom, egyáltalán nem érdekel a nőnap, csak akkor jutott eszembe, mikor estefelé felnéztem az internetre. Nem emelnek egy nőt sem pajzsra nőnap alkalmából, azt az egy szál virágot/egy mondatot meg mit irigylik ennyire bizonyos férfiak?
Nem tetszik, nem kell ünnepelni. Engem sem érdekel, a Valentin-nap sem, tehát nem ünneplem egyiket sem.
Igazából azt nem értem, hogy ez miért ekkora ügy? Pl. karácsonyra hetekig készül az ember, a csapból is az a hülye zene folyik, ajándékok, sütés-főzés, fa meg még ki tudja mennyi teendő. Ehhez képest a nőnap annyi, hogy maximum munkából hazafelé beszalad az ember egy virágboltba, ráadásul sokan nem ünneplik, szóval senki nem lesz megkövezve érte.
A nagy ellenkezésnek kicsit olyan "peeersze, a hülye libák már saját napot is akarnak, kell nekünk is" hangulata van. De isten bizony, jövőre veszek egy rekesz sört és amelyik férfi nyávog a nőnap miatt, annak adok egy üveggel, osszák be. :D
1 Akkor miért nem keresel csajt külföldön?
Engem sem érdekel sem a nőnap,sem a férfinap.Csak a médiából nyomatják ezeket a sz@rságokat,lassan már mindent meg kell ünnepelni,hogy menjen be nekik a lé,mi meg legyünk csórók és haljunk éhen:)
"1 Akkor miért nem keresel csajt külföldön?"
Ez a terv, csak sajnos az egyetem ideköt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!