Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Fiúk, szoktatok ülve pisilni...

Fiúk, szoktatok ülve pisilni otthon?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 21:32
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az egy gyökér aki a saját otthonában állva pisil. Fúúúj! Én ugyan nő vagyok de csak egyszer látnám meg a férjemet állva pisilni, takaríthatná utána egész nap a fürdőszobát. Voltam már olyan lakásban ahol az egész WC, de körül a padló és a fal is csupa sárga, büdös, undorító volt.
2012. márc. 21. 00:29
 12/12 A kérdező kommentje:

utolsónak.

az ahol voltál,az nem azért volt undorító,meg büdös mert valaki állva pisált ott,hanem mert NEM takarítanak.

Én is állva pisálok,de mi hetente 2 x takarítunk és kb enni lehetne a wc padlóról.

Próbáltam ezt az ülve dolgot,de baromi idétlen,meg visszafröcsög az egész.(Mondjuk állva is).

A legjobb lenne a férfiaknak egy nagy puha meleg cső,amibe bele kellene rakni a farkunkat és lenne benne vákum,akkor nem fröcsögne sehová a pisi.És akkor meg már rezeghetne is mellé,nem csak szívhatna :)

2012. márc. 21. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!