Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A nézeteim. Véleményetek?

HunHuman kérdése:

A nézeteim. Véleményetek?

Figyelt kérdés

Először is azt szeretném tisztázni hogy csak normális válaszokat kérek/várok.

Ojan kérdésem lenne hogyha Szívből hazafi,rasszista(nácista) vagyok, úgy hogy nem ien körülmények között nőttem fel(pl testvér által) és tényleg szívből odavagyok a hazámért stb. az "baj"-e? gusztustalan-e? próbáltam letenni a nézeteimről, de mindig észreveszem magam is hogy ezt nem erőltethetem mert ez szívből jön. tehát mit gondoltok erről?

Tényleg normális válaszokat kérnék,mit gondoltok erről?

2012. márc. 7. 21:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
A hazafiság nem baj. A rasszizmus az. Ha ezt felismerted, és próbáltál ellene tenni, az jó jel. Olyan közösségbe jársz, és azt vallasz, ami tetszik, de másokat ezzel ne bánts, legyen az magyar, külföldi, vagy bármilyen rassz tagja. Ők is ugyanolyan emberek, mint te vagy én, sok hibával, de jó tulajdonságokkal is.
2012. márc. 7. 21:48
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
lehet bárki zsidó, cigány stb.... de akkor is magyarok: magyar zsidók, és magyar cigányok
2012. márc. 7. 22:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy valaki hazafi az szép és nemes dolog , de hogyha túlzásba visz bizonyos dolgokat és keveri a rasszizmussal ott már problémák kezdődhetnek.
2012. márc. 7. 22:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én javasolnám, hogy ha tényleg ilyen nagy hazafinak érzed magad, akkor haladéktalanul tanulj meg magyarul írni, a magyar helyesírás szerint. Nem szájhősködni kell, hanem úgy viselkedni, élni, hogy elhiggyem, hogy te tényleg magyar vagy. Mert így nem hiszem el. És ez egy normális válasz, komolyan gondoltam, még akkor is, ha sértve érzed magad.
2012. márc. 7. 22:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig nincs baj a rasszizmussal amíg tettekben nem nyilvánul meg. Végül is arról senki nem tehet, ha utál valakit, valakiket, ez nem olyan amit csak úgy kitalál az ember, hogy na mától utálom a feketéket, cigányokat, kínaiakat... Ettől nem lesz kevésbé kultúrált valaki, attól viszont ha megy és agyonveri őket mert az de poén, attól igen.
2012. márc. 7. 22:16
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

A hazaszeretettel semmi baj nincs. Amit én gusztustalannak tartok, az a rasszizmus. Származás alapján csak primitív emberek ítélik meg a másikat. Egy hazug, tolvaj magyar ember a te szemedben több, mint mondjuk egy becsületes külföldi?

A rasszizmusnak egyébként se sok köze van a hazafiassághoz. Azok, akiket az ilyen rasszisták utálnak, pl. cigányok, zsidók stb. nem kifejezetten népcsoportok. Pl. a magyarországi cigányok magyar állampolgárok, itt születtek, itt nőttek fel, itt élnek ugyanúgy, mint te, nekik is ez az ország a hazájuk. Köztük is vannak hazafias emberek (igen, rasszisták is, de ez megint csak a primitív fajtára jellemző). Nincs olyan, hogy utálom a cigányt, a magyart meg szeretem, mert a cigány is magyar ember, ha Magyarországon nőtt fel.

A zsidóság pedig egy vallás, amit Magyarországon is sokan gyakorolnak, ezek a vallásos emberek is ugyanúgy magyarok, mint te. Ezzel a logikával a katolikusok vagy a buddhisták is lehetnének ilyen külön csoport.

És megjegyzem, aki ennyire hazafias, az azért magyarul írni megtanulhatna.

2012. márc. 7. 22:26
 7/18 A kérdező kommentje:

mondanám a 22:12 -es kommentelőnek hogy itt interneten ha rövidítve írok vagy bármi ami eltér a helyességétől de érthető a kifejezés nemlényeg és mondtam h értelmes válaszokat kérek nem iet hogy "nagyszájú vagyok csak"... megsértődni nem sértődtem meg,ellenben nem ismersz így nem ojan választ várok hogy így szájhős hanem komoly véleményt,mint pl az első kommentelő.

remélem meglehetett érteni.

2012. márc. 7. 22:28
 8/18 A kérdező kommentje:
komolyabb tettekket nem csináltam kissebségi(ek) ellen ,és nemteljesen a (vegyük példának a cigányságot)fajtájukkal van baj hanem a viselkedésükkel
2012. márc. 7. 22:30
 9/18 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem baj. Erről nem kell letenned, csak azzal legyél tisztában, hogy nem minden pl. nem minden cigány egyforma, ahogy a fehérek közt sem mindenki normális. A rövidítéssel kapcsolatban pedig igazad van, ahogy írtál teljesen olvasható. Azt ugyan nem írtad, hogy az öltözködésed milyen, de egyvalamit jegyezz meg. Nem az a fontos, hogy külső jegyekben, értsd öltözködés kimutatsd az érzéseid, hisz az érzéseid belülől jönnek. Attól még, hogy nem hordasz folyamat bakancsot fehér füzővel, bombert, farmert, meg nadrágtartót, plusz egyéb kiegészítőket ugyanúgy megmarad az érzésed. S ezt úgy írom neked, hogy én is utálom a cigányok többségét, mégsem járok minden nap úgy, hogy lássák rajtam. Épp azért, mert nem a ruha miatt leszek több, vagy kevesebb. Persze van amikor látszik az öltözködésemen is. Kitartás!

19L

2012. márc. 7. 22:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ez az egész bolygót is érezhetnéd, úgy hogy a hazád. de sajnos akik elvették tőled ezt az érzést röhögnek a markukba, mert csak egy eszköz vagy egy primitív játékban. Az emberiség közös ellensége a butaság és a rengeteg hazugság.
2012. márc. 7. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!