Mit csinál egy ember egy iskola tetején?
Mivel epp ol az unalom, az eddigi valaszok alapjan, megirtam a "Mit csinal a titokzatos ferfi az iskola tetejen" cimu muvemet!
Mit csinal a titokzatos ferfi az iskola tetejen?
Latszolag semmi oka nincs, hogy fenn legyen.
Elsosorban gondolkodik.Azert kuldtek fel hogy megnezze mi a baj a wi-fi antennaval;nem merte mondani senkinek hogy o nem is ert hozza, nem konyit az ilyesmihez mert o csak egy egyszeru gondnok.Meg a hajnali sotetsegben nem is nagyon lat...farkasvaksagban szenved.
Az ido tellik, mar delelott van, antennat kene szerelni de csak mereven bamul le az udvarra;nezi az iskolaslanyokat.Vajon mi jarhat a fejeben?Nemi gondolatban torteno fajtalankodas utan, tovabbra is mereven nez le az udvarra...es var.Mire var? Arra hogy vegre megjojjon a batorsaga; le kene ugrani.En vagyok Batman - gondolja.Nem, megsem vagyok - ismeri be maganak amikor hirtelen eszebe jut Eminem - Not Affraid c. klippje ami nagyon megtetszett neki tegnap az ebedloben.
Mit csinal meg mindig az ember az iskola tetejen?Latszolag semmi oka nincs, hogy fenn legyen.Tudja a f*szom...de mar nagyon faj a nyakam!
Mereven bámul...
Mint én, amikor megláttam a kérdést...
Azt hiszem, ennek a kérdésnek nem a kultúra és közösség - népszokások között, hanem az egyéb kérdések - egyéb kérdések között lenne a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!