Tőletek mit kérdeztek a Kőszívű ember fiairól?
Figyelt kérdés
Mindjárt második félév lesz, és kérdezni fogják a Kőszívűt. Nem olvastam el teljesen, és azért kérdezem, hogy tudjam, miket nézzek át. Tapasztalatok? A válaszokat előre is köszi!2012. jan. 1. 09:56
1/3 anonim válasza:
Olvasni márpedig jó dolog :) én már nem emlékszem, mit kérdeztek (26 vagyok), de hidd el, az olvasás által gazdagszik a szókincsed, javul a helyesírásod, mindenképpen megéri! Vágj bele!
Boldog 2012-es évet és sok-sok olvasást kívánok Neked, remélem mindkettőnek (az évnek és az olvasásnak is) örömteli, élvezetes lesz minden perce :)
Üdv
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, és én szeretek olvasni, de nem ilyeneket... Nyáron egy nap alatt kiolvastam akár 3 regényt is (és nem vékonyat). egyrészt.
Másrészt, meg nem voltam évzárón, és senki se szólt volna, hogy ki kell olvasni a Kőszívűt. Ennyit az osztálytársakról...
Évközbe meg nincs rá időm.
2012. jan. 1. 10:35
3/3 anonim válasza:
Hát tőlünk a 2 db fejezet tartalmát, akkor a szereplőket és a helyszíneket, a pozitív és negatív valamint a nem eldöntendő szereplőket, és jókai mór életrajza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!