Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Külföldön mennyire szokás a...

Külföldön mennyire szokás a mindennapos fürdés?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, például Franciák nem fürdenek naponta,mint a magyarok általában naponta fürdenek.

Szóval nem szokás mindenhol minden nap fürödni.

Mennyire igaz ez?

Persze olyan helyre gondolok, ahol megtehetnék, hogy minden nap, akár 2x is fürödjenek.

2012. febr. 6. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Én Pesten voltam vmikor csereúttörő és a vendéglátóim 4 nap alatt egyszer engedték, hogy fürödjek, mert spóroltak.
2012. febr. 7. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
spóroljon basszus a bagóján meg a piáján meg a 23. pár cipőjén, de ne a fürdésen.
2012. febr. 7. 11:32
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Németeknél naponta mosakodtak, de a szombat (délelőtti!) fürdőzés, ázás bemelegített fürdőszobában minden héten eseményszámba ment náluk. Takarékos népség.
2012. febr. 11. 22:27
 14/17 mustafa33 ***** válasza:
100%

Mint már írtam ugyan-e kérdésre, olyan ez mint a szapanopera. Senki nem nézi, de mindenki tudja mit csinált éppen tegnap a Magdi anyus. Mindenki naponta fürdik, de a metrón vagy a postán a sorban inkább fogd be az orrod.

Volt egy vic a szociban:

A Lakatos Winnetou panel lakást kapott az Avason. Kérdezi tőle a Borsodi acél újságírója:

- Aztán Zsiga, hogy tetszik az új lakás?

-Hát kéremszípen jó, szíp, csak az a firedőszoba ne vóna.

- Aztán miért?

- Há mer azóta a zaszonynak se íze, se bűze.

2012. febr. 12. 01:46
 15/17 mustafa33 ***** válasza:
100%
Utazot velem az autómban egy melós naponta haza. A Munkahelyén minden nap zuhanyozott, mégis mikor kiszált a maradék 10 km-en nyitott ablakokkal mentem a penetráns szaga miatt. Ugyanis hiába fürdött, ha a három hete rajta rohadó gatyáját vette vissza. Inkább fürdött volna háromnaponként, de tiszta ruhát öltve.
2012. febr. 12. 01:52
 16/17 Krisztina22 válasza:
18%
Mindenhol fürdenek az emberek mindennap ha tudnak. az nem függ helytől. de ez szerintem nem volt olyan értelmes kérdés.
2012. febr. 28. 19:15
 17/17 anonim válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy egy kulturált Ny. Európai nem naponta fürdik, legfeljebb akkor nem, ha átutazóban van, és rosszak a körülmények. Pl. koliban, albérletben várni kell a fürdőre, strandolás miatt nincs értelme, egyéb extrém helyzetek, stb.
2015. jan. 9. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!