Ugye szokás szerint mindeki, mindennap fürdik, például vagyunk 4-en egy családban, egymás után ugyanabba a vízbe fürdötök, vagy mindenki külön-külön megengedik a kádat, vagy ez hogy megy nálatok?
mi is négyen vagyunk.hát én meg tesóm ált. mindig tusolunk.anyáék meg fürdenek és ők ugyanabba a vizbe.
2009. dec. 6. 22:29
2/11 anonim válasza:
Mi zuhanyzunk általában, így nem kell senki után mosakodni.
2009. dec. 6. 22:29
3/11 anonim válasza:
Reggel-este zuhanyzunk. Ha kedvem van beülni a kádba, akkor általában délután. De nem mosakodni, hanem kicsit ellazulni. Gyertyával, illóolajjal fürdősóval. A férjemmel szoktunk együtt fürdeni, de az sem a mosakodásról szól.
A gyerekeknek is új vizet engedtem amikor kicsik voltak és még kádba ültek.
2009. dec. 6. 22:33
4/11 anonim válasza:
Mi 3-an vagyunk, a férjem és a gyerek fürdenek esténként (egymás után, más vízben) én pedig zuhanyzok. Én néha alkalomszerűen, mikor rámjön, akkor beülök egy kád habos vízbe.
2009. dec. 6. 22:38
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell sokat fürdeni. Ez nem azt jelenti,hogy hetekig nem, de keveset kell használni szappant, tusfürdőket meg végkép nem. Igen mi is négyen vagyunk, a két gyerek megengedi akádat, áztatjamagát egy fél órát, minimélis szappan a hónalj és fenék és kész. Utána megy anya ugyan így vagy esetleg én is de ez ritkán. "Angolok. vagyunnk, csak semmi szex" 4-5 naponta hajmosás az egy kicsit más, tőbb a vegyszer, de csak ami muszály.
6/11 anonim válasza:
Zuhanyzunk, sosem volt nálunk divat egymás vizében fürdeni, nem tartjuk higiénikusnak. Mondjuk mostmár kádunk sincs, úgy újítottuk fel a fürdőszobát, hogy csak zuhany legyen benne. De hiába, öcsém így is háromnegyed órán át ázik a zuhanyban :S Sorrend nincs, mindenki akkor megy, amikor akar, van, hogy hajnalban... Az jár rosszul, aki menne már aludni, de nem tud fürdeni, mert öcsém még ázik :P
20/L
7/11 anonim válasza:
ja! az előző. Bazi nagy 3 személyes a kádunk
2009. dec. 6. 22:41
8/11 anonim válasza:
Én sem tudnék senki fürdővizében fürdeni... és senki kanalával nem tudok enni. (talán egyedül az egy éves lányom fürdővizében fürdenék meg)
2009. dec. 6. 22:46
9/11 anonim válasza:
én és az öcsém fürdünk, kád vízben, sokáig, uténa gyors zuhany. külön vízben.
szüleim csak zuhanyoznak-
2009. dec. 6. 22:50
10/11 anonim válasza:
Nálunk mindenki zuhanyzik. Kivételt én és öcsém tesz néha. Ő akkor, amikor rájön a lubickolás, én meg akkor amikor kint agyonfagytam bringázás alatt, vagy megáztam. Sztem nem higénikus egymásután ugyanabba a fürdővízben fürödni. A másik, hogy ha mindenki fél kád vízben szeretne fürdeni, akkor az megnyomná a víz és a villanyszámlát rendesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!