Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hol tudnék karikás ostort venni?

Hol tudnék karikás ostort venni?

Figyelt kérdés

Melyik a legjobb típisú karikás ostor? Én a patkoltat néztem, az tetszett nekem...

Szerintetek melyik a legjobb? Küldenétek linkeket?

(Persze olyan 35.000 ft alatt!)

2012. jan. 25. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Régen a parszt nulla forintért csinált ostort és ma már 35.000 forintért kell venniXD Te jó ég hova fejlődik ez a világXD
2012. jan. 25. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha akarod, utánanézhetek, nekem asszem van olyan ismerősöm akinek akad egy.
2012. jan. 25. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Pl.: itt: [link]
2012. jan. 25. 23:31
 4/7 Andizsuzsi ***** válasza:

tegnap 22:28

Nulla forintért most is lehet csinálni. Aki nem tudott, az akkor is vette. Amúgy nem a parasztok, hanem a csikósok-gulyások csinálták. A paraszt kapával-kaszával dolgozott.

2012. jan. 26. 11:57
 5/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Kérdező! Az attól függ, miért kell. Ha csak dísznek, akkor bőven tudsz 35 alatt venni. Ha használni akarod, akkor keress meg egy készítőt, és vele beszéld meg, hogy milyen, mekkora legyen.
2012. jan. 26. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Várod az IMF-t?.....:D
2012. jan. 26. 13:01
 7/7 o. Miklós válasza:

Akár nállam.Mindenféle ostor készítek.Gyorsan korrekt, áron(8000tól).Hagyományos módszerekkel.

Munkáim : [link]

2012. jan. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!