Hol tudnék karikás ostort venni?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb típisú karikás ostor? Én a patkoltat néztem, az tetszett nekem...
Szerintetek melyik a legjobb? Küldenétek linkeket?
(Persze olyan 35.000 ft alatt!)
2012. jan. 25. 22:22
1/7 anonim válasza:
Régen a parszt nulla forintért csinált ostort és ma már 35.000 forintért kell venniXD Te jó ég hova fejlődik ez a világXD
2/7 anonim válasza:
Ha akarod, utánanézhetek, nekem asszem van olyan ismerősöm akinek akad egy.
4/7 Andizsuzsi válasza:
tegnap 22:28
Nulla forintért most is lehet csinálni. Aki nem tudott, az akkor is vette. Amúgy nem a parasztok, hanem a csikósok-gulyások csinálták. A paraszt kapával-kaszával dolgozott.
5/7 Andizsuzsi válasza:
Kérdező! Az attól függ, miért kell. Ha csak dísznek, akkor bőven tudsz 35 alatt venni. Ha használni akarod, akkor keress meg egy készítőt, és vele beszéld meg, hogy milyen, mekkora legyen.
7/7 o. Miklós válasza:
Akár nállam.Mindenféle ostor készítek.Gyorsan korrekt, áron(8000tól).Hagyományos módszerekkel.
Munkáim : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!