Mit javasoltok karikás szem ellen?
Nem a szem alatti táskákra, puffadásra gondolok, a problémám ennek az ellenkezője: a szem alatti rész beesett, karikás, sötétebb színű, függetlenül az alvás mennyiségétől, és az éppen aktuális életvitelemtől. Megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztok. Tapasztalatok, tanácsok?
Valahol olvastam, h a shüssler só jó rá, ezzel kapcsolatban vannak tapasztalatok/javaslatok, hol tudom beszerzi, milyen árban van, használ-e?
Ne írjátok, h menjek orvoshoz stb, mert nem ér semmit...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Lehet, h örököltem, de szerintem akkor kell, h legyen megoldás, mert nem csak a karikákat örököltem, hanem a kiváltó okot is, tehát ha azt megszüntetem, akkor a probléma is elmúlik.
Arra is gondoltam, h a szervezetem nem köti meg a vizet eléggé, azért ilyen beesett, de nem tudom, h pl a só megköti-e? Nyáron amúgy is elég izzadós vagyok sajnos, azzal is sok folyadékot veszíthetek.
Mivel beesett, a rávetülő árnyék miatt is látszik sötétebbnek, és nagyon kellemetlenül érzem magam miatta.Már sebészeti beavatkozáson (elvileg injekcióval töltik fel a kritikus részt) is gondolkodtam, ezzel kapcs ötletek, tapasztalatok? Bár ezt csak végső esetben szeretném, szóval továbbra is szívesen árok természetes megoldásokat!
Nem feltétlenül kívülről szeretném kezelni...
Hát emésztőrendszeri problémáim szerintem nincsenek, bár van olyan nap, amikor nem megyek nagy wc-re, de nem szokott fájni a hasam.
Milyen vitamint javasolsz?
"A szem a lélek tükre!"---> konkrétan mire gondoltál? (mert ezt többféleképpen szokták értelmezni)
Elképzelhető, h örököltem, de ezt most sajnos nem tudom megmondani biztosra.
Nemrég azt olvastam, hogy allergia is okozhatja. Tudod, az a típus, amelyik nagyon sunyi, mert nem igazán okoz tüneteket.
Nekem eddig egyszer múlt el, de akkor egész héten aludtam, finomakat ettem, és nagyon-nagyon tiszta levegőn voltam.
Melyik allergiának lehet a tünete ez? Úgy értem kiválthatja pl étel? Milyen étel?
Remélem érthető voltam :)
Húha, hát akkor szinte bármi lehet, nem egyszerű. Az emésztésemmel minden okés szerencsére, mindent elbír.
Köszönöm a válaszokat, és várok még továbbiakat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!