Mit gondoltok au pair munkavállalásról Egyiptomban?
manapság már az arab világban is sok felvilágosult család van
az általad kiszemelt család is ilyennek tekinthető márcsak azért is mert a nő dolgozik!
ez azért ott annyira nem gyakori
sztem nincs ezzel baj
ha betartod az ottani kulturális sazbályokat és úgy "neveled" a gyerekeket ahogy elvárják (nem a te európai szemléletű elveidet alkalmazod minden áron)
akkor nem lehet baj
sok sikert!
viszont ne egy ismerőse ismerőse által menj ki
hanem egy biztos legális aupair cég közvetítsen!!!
különben senki se vállal érted felelősséget
Én Törökországban vágtam neki az au pairkedésnek, ugyan csak egy nyár erejéig. Számomra nagyon jó élmény volt. Egy gazdag, modern családnál voltam, két gyerekkel. Sok minden nem tetszett a mentalitásukban és életvitelükben, ezekkel nagyon nehéz volt megbarátkoznom, de ez inkább a gazdagságnak volt köszönhető, mint a kultúrának. Összességében egyáltalán nem bántam meg, de nem biztos, hogy mégegyszer belevágnék. Láttam olyan családokat, akikhez ha így bekerültem volna, lehet 2 hét után futva menekültem volna.
Tehát, ha biztos kézből tudod, hogy a család megbízható (én nem tudtam, de belevágtam úgy, hogy lehet már első nap eladnak... visszagondolva elég bátor voltam), modern, nem mélyen vallásos, stb. és kedved van, akkor menj, de csak okosan. Egyrészt mindig legyen B terved, másrészt vigyázz mit eszel/iszol, Egyiptomban is össze lehet szedni minden második héten egy kiadós gyomorrontást, szóval csak óvatosan.
Én Törökországban egy este még ártalmatlannak tűnő vacsorától egész éjszaka hánytam, illetve a wc-n ültem. Jól megúsztam, mert velem ez csak egyszer fordult elő. Szabályosan remegett mindenem másnap, ugye semmit nem aludtam, teljesen le is gyengültem. Nem kaptam szabadnapot, sőt hajnali négyig bébiszitterkednem kellett, amellett, hogy reggel még jól le is lettem b*szva ezért azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!