A télapó miért kövér?
Állandóan cukros süteményeket eszik, jó zsíros tejjel le öblítve, ráadásul nem tud megborotválkozni sem. A ruhája elavult, mindig ugyanabban a piros cuccban flangál.
Egy dolgot jól csinál. Nem kocsival jár be dolgozni, így elkerüli a magas benzinárakat.
A választ a kérdésedre már meg is adtad. Mert minden gyerek süteménnyel várja-így belegondolva érdekes, de gyümölcsöt még soha senki nem kínált neki.
Borotválkozni tényleg nem szeret,de a szakálla ápolt,puha,csillogós, és a ruháját a manók mossák vasalják.
Az utóbbi időben viszont sajnos ő is kocsival jár,hisz évek óta nem esik normális hó, a száraz úton pedig nem tudják húzni a rénszarvasok a szánt!
Üdv: A Krampusz.
a szőre kövér nem ő:DD
(Jégkorszakból idéétem xd)
:D
És amikor vége a karácsonynak, a hentes bácsi levágatja a szakállát, hogy ne zavarja a munkájában. És ismét elkezdi növeszteni, hogy a köv. karácsonyra szép legyen a Mikulás?
Én mindig adtam neki mandarint is!!! :)
Hó meg nem kell neki mert Rudolfék repülnek!! :)
Mert depressziós! Ő minden évben a lelkét kiteszi, hogy mindenkinek ajándékot vigyen, de ő sosem kap senkitől ajándékot. Így bánatában bezabálja a megmaradt édességeket.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!