A magyarok mitől olyanok amilyenek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 07:45
21/23 anonim válasza:
hanem az irigység és a rosszmájúság. Kevesen tudnak mások örömének,jó dolgának örülni. Akkor nézd meg a Románokat!Azok aztán az irigyek.
22/23 foldesi97 válasza:
Nem politizálok...egyszerű egész a trianontól kezdődött azelött sok ásványkincsünk és pénzünk volt utána elszegényedett az ország és nem volt rendes "uralkodója" aki azóta kihúzta volna a pöcegödörből. Ezért mivel szegény az ország nem nagyon szeretnek itt maradni ezért mennek kifele az emberek így még szegényebb lesz az orzág.
23/23 anonim válasza:
Én meg azt unom, hogy jöttük megint ezzel a magyarok a legértelmesebbek és többi baromsággal. Igen, a magyarok a legjobbak,azért tartunk ott,ahol. Egy dolog,h büszkék vagytok arra,h magyarok vagytok, de hülyeségeket nem kéne beszélni, és ez a folyamatos nyugatfikázás is marha unalmas már.Nincs külföldön sem kolbászból a kerítés, csak ha van végzettséged és nyelvtudásod, akkor gond nélkül meg tudsz élni. Meglepő, mi?:D. A magyarok többsége rosszindulatú, irigy,és csak magával törődik, én is így látom. Nagyrészt sztem a történelmi múltunk okolható emiatt, bár a magyarokról az 1500 években is voltak olyan feljegyzések,h irigy, rosszindulatú nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!