Hernádi Gabriella kérdése:
Mit jelent ez az indián név? RAVASZ FENYŐ
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 15:12
1/9 anonim válasza:
fú...Lehet hogy egy vadászt, aki ügyesen becserkészte az áldozatot a fenyvesben...
2/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy te is ilyen szarokkal foglalkozol a facebookon, ami véletlenszerűen generál egy nevet, de mivel unatkozol, gondoltad kiteszed már a gyk.-ra, hátha jól szórakozol.
3/9 anonim válasza:
Én meg azt hittem, hogy értelmes a kérdező -.-"
4/9 mustafa33 válasza:
A Ravasz nem indián név, más kissebségé.
5/9 mustafa33 válasza:
Biztos hogy Fenyő? Nem Rómeó vagy Armandó?
7/9 anonim válasza:
Azt, hogy sikeresen átadtad az adataidat 3. személynek aki ebből hasznot is fog húzni.
8/9 anonim válasza:
Már megint le vagyok pontozva...az első választ is én írtam meg a harmadikat...ha tudtam volna,hogy ez ilyen facebook-os butaság akkor nem válaszolok...azért írtam azt, amit. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!