Mit nem szeretnek a cigányok?
Én is ismerek néhány roma fiatalt (25-30), akik normálisak!
De ahogy egy szakavatott kollégánk is írta: ritka mint a fehér holló....
Amúgy nem értettem, hogy miért lopnak lelkiismeret furdalás nélkül, ha annyira Istenhívók?
Valaki elmagyarázta nekem: mert utána meggyónják!
Tehát már lopás előtt tudják, hogy Isten megbocsájt majd nekik!!!!!!!
a haláltól betegesen rettegnek. a kaszásukat ha jól tudom mulo-nak hívják. a halott emberek szellemeitől is. volt egyszer egy kisebb faluban, hogy egy öreg embert többször megloptak a cigányok. halála előtt megfenyegette a őket hogy visszatér egy sötét éjszaka, és megöli a kölykeiket. miután az öreg meghalt, a cigányok hetekig csak gyertyafény mellett mertek aludni. ez nem csak legenda.
amugy büdös hazug lusta babonás és ostoba népség. nincs sok rendes ember köztük.
kutyát, szelet, lásd. még fenn..
Nálam a cigány az életformát jelenti. Ismerek romákat akikkel kapcsolatban fel sem merül bennem, hogy cigányok, mert rendesek és rendesen, magyarok számára is példamutatóan viselkednek.
Azt ha cigányozod , ha anyázod
És azt sem ha dolgoztatni akarod.
Aző népüket a jóisten nem a munkára teremtette,hanem a szórakozásra, a szaporodásra, arra hogy éljenek.
A köteleségre nem talász roma kifejezést ezért az számukra Tabu nincs .
De nemsokára meg fogod tudni mit nem szeretnek.
Még két választást megérsz és ők teszik fel a kisebségi kérdést. Te Gazsi mit nem szeretnek ezek a PARASZTOK..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!