Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit nem szeretnek a cigányok?

Mentalevélke kérdése:

Mit nem szeretnek a cigányok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 15:19
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
61%
A becsületességet nem szeretik, illetve nem tudják hogy mi az. Egyébként felénk nem koszosak.
2011. nov. 8. 07:19
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
A 95%-ukat utálom, mert lopnak, csalnak, hazudnak, stb. De ismerek 2 srácot. Ők romák. Örökbe lettek fogadva, az anyjuk tisztességre nevelte őket, meg az apjuk is. És a fiatalabbik kőkemény rocker és gyűlöli a fajtáját.Volt,aki már meg is verte érte. Az idősebbik tanul, meg dolgozik egyszerre, a kisebbik meg még tanul.
2011. nov. 8. 18:47
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
dolgozni, dolgozni, dolgozni, dolgozni, dolgozni, dolgozni, dolgozni, dolgozni, dolgozni, dolgozni...
2011. nov. 9. 09:13
 14/30 anonim ***** válasza:
66%

Én is ismerek néhány roma fiatalt (25-30), akik normálisak!

De ahogy egy szakavatott kollégánk is írta: ritka mint a fehér holló....

Amúgy nem értettem, hogy miért lopnak lelkiismeret furdalás nélkül, ha annyira Istenhívók?

Valaki elmagyarázta nekem: mert utána meggyónják!

Tehát már lopás előtt tudják, hogy Isten megbocsájt majd nekik!!!!!!!

2011. nov. 9. 09:16
 15/30 anonim ***** válasza:
61%
Istenhívók = Istenhívők... (elírás)
2011. nov. 9. 09:16
 16/30 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ezen én is elgondolkoztam kedves utolsó, amit írtál....Mármint a lopásos. Meg azt mondják, megélhetési bűnözés. A nagy sz..rt!
2011. nov. 9. 09:18
 17/30 anonim ***** válasza:
18:47 es vagyok amúgy a tegnapi
2011. nov. 9. 09:18
 18/30 anonim válasza:
87%

a haláltól betegesen rettegnek. a kaszásukat ha jól tudom mulo-nak hívják. a halott emberek szellemeitől is. volt egyszer egy kisebb faluban, hogy egy öreg embert többször megloptak a cigányok. halála előtt megfenyegette a őket hogy visszatér egy sötét éjszaka, és megöli a kölykeiket. miután az öreg meghalt, a cigányok hetekig csak gyertyafény mellett mertek aludni. ez nem csak legenda.

amugy büdös hazug lusta babonás és ostoba népség. nincs sok rendes ember köztük.

2011. nov. 9. 19:37
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

kutyát, szelet, lásd. még fenn..

Nálam a cigány az életformát jelenti. Ismerek romákat akikkel kapcsolatban fel sem merül bennem, hogy cigányok, mert rendesek és rendesen, magyarok számára is példamutatóan viselkednek.

2011. nov. 9. 19:55
 20/30 Jocipapi válasza:
78%

Azt ha cigányozod , ha anyázod

És azt sem ha dolgoztatni akarod.

Aző népüket a jóisten nem a munkára teremtette,hanem a szórakozásra, a szaporodásra, arra hogy éljenek.

A köteleségre nem talász roma kifejezést ezért az számukra Tabu nincs .

De nemsokára meg fogod tudni mit nem szeretnek.

Még két választást megérsz és ők teszik fel a kisebségi kérdést. Te Gazsi mit nem szeretnek ezek a PARASZTOK..

2011. nov. 9. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!