Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Igaz, hogy az emberek a...

Igaz, hogy az emberek a vilagon a legjobban attol felnek, hogy tomeg elott kell beszelniuk?

Figyelt kérdés
Ezt halottam valamelyik nap, allitolag statisztika. Tudtok rola? Esetleg hol lehet ezt megnezni?
2011. okt. 1. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szívesen beszélnék tömeg előtt, "önként" nem is vállalkoznék rá, ha nem muszáj. De azért vannak dolgok, amiktől jobban félek. Pl attól, hogy szöget szúrnak a talpamba, vagy hogy élve eltemetnek. Na ez pont az a két dolog, amitől a legjobban félek, ezekre semmilyen körülmények között nem lennék kapható, de egy tömeg elé kiállni beszélni... azt némi pénzért simán megtenném. Persze ez függ attól is, hogy mit kell mondani. Olyat már sokszor kellett bejelentenem nagyobb tömegnek, hogy a program elmarad, vagy hogy x helyszín helyett y helyszínen lesz megtartva, ezt még élvezem is, mert szeretek intézkedni :) De beszédet mondani, hát azt nem szívesen tenném, még az egyetemen is rühellem, ha prezentálni kell, pedig ott azért nincs akkora nagy tömeg.
2011. okt. 1. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok erre statisztikát, de szerintem a legtöbb ember a szerettei elvesztésétől, a megnyomorodástól, esetleg a visszautasítástól fél a legjobban.
2011. okt. 2. 01:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem igaz, én például jobban félek attól, hogy rámugrik a tömeg és meglincsel.
2011. okt. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!