Mért hiszi mindenki a magyarokról, hogy állandóan csak búvalb@aszottan zabáljuk a gulyásunkat? Valóban egy sokat evő, sokat depiző nép vagyunk?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 11:10
11/15 anonim válasza:
és most az angol csinálja jól hogy hazudik ?Vagy minek kérdezgetik ,ha úgyse kíváncsiak rá?Na ez meg álszent dolog .
12/15 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség, de náluk ez a szokás, viszont egy fokkal azért mégis csak jobb, mintha napi 10 hogy vagy után 10*5percig hallgatod más sirámait.Anyáméknak üzletük van, esténként rosszkedvűen megy haza, mert annyi nyavalygást borítanak a nyakába kéretlenül az ügyfelek, h elmegy az életkedve is.
13/15 anonim válasza:
Dödöllét és nevetést mindenkinek! :D HEJJ!
14/15 anonim válasza:
Egyébként engem nem zavar, ha a gulyással azonosítanak, mert mondjuk a kínaikról is sok mindenkinek eszébe jut a rizs, vagy Indiáról a tea... :)
Én sem eszem sok gulyást, bár elég sok magyaros ételt... És depis egyáltalán nem vagyok. :DD
Nagyon szeretem a magyar dolgokat, magyar hagyományokat, magyar táncot, magyar zenét, és úgy hiszem, ezek igenis vidám dolgok. :) Pl. én majd ilyen magyaros-parasztos esküvőt is akarok, az szerintem annyira jó. :DD Sokkal jobban tetszik, mikor majd mindenki becsiccsent a jó pálinkától, minthogy egy tengerparton szűk körbe egybekeljek... :D Eszemiszomdinomdánom! :D
15/15 anonim válasza:
Ja, és boldognak, nemdepisnek nem lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!