A Dr. House-ban mi az, hogy állandóan betörnek magánházakba?
Figyelt kérdés
Bírom a sorozatot, de ezt nem bírom hova tenni. Ez Amerikában így megy? Csak úgy betörnek akármelyik páciens házába? Miért nem kérnek soha kulcsot?2011. szept. 10. 19:30
11/17 anonim válasza:
azért van, mert Dr.House egy paraszt. ha egy valós személy lenne különböző okokért már vagy 10x elítélhették volna. :D bár az én fogorvosom egy ilyen ember volt, csak nem volt okos és szellemes. magyarul egy hatalmas csak egy hatalmas bunkó. :D
12/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tudsz olvasni, leírom a kedvedért még egyszer: nem a Shrekről vagy a Star Warsról beszélünk, hanem egy olyan sorozatról, ami valós helyszíneken, valós betegségekről szól és egyetemistákat oktatnak vele, mint esettanulmányokkal. Nem a valóság, de valósághű.
2011. szept. 12. 15:42
13/17 anonim válasza:
Legfeljebb orvostanhallgatóknak nem jogászoknak. Fogd fel, hogy ez mese! Nem kellene elhinni, hogy "ez így megy"!
14/17 A kérdező kommentje:
"Legfeljebb orvostanhallgatóknak nem jogászoknak. "
Ki beszélt jogászokról?
Igen, orvostanhallgatóknak. Csak kétszer írtam le. Leírom azért harmadjáras is, hoyg te is megértsd: ORVOSTANHALLGATÓKNAK VETÍTIK AMERIKÁBAN.
Ez nem elég meggyőző, hogy van valós értéke? Nem mondtam, hogy a valósággal egyenértékű, de mesének sem mese és SW-nak sem Star Wars.
2011. szept. 13. 14:51
15/17 anonim válasza:
A jogi kérdésekkel biztos nem foglalkoznak a medikusok, csak a jogászhallgatók. Kissé nehéz a felfogásod.
DE EZ MESE. NEM DOKUMENTUMFILM!
16/17 anonim válasza:
Ha annyira nézed azt a sorozatot, tudnád, hogy nem is szabadna nekik betörni, csak megteszik. Mert az emberek nem mondják el a valóságot.
17/17 anonim válasza:
szerintem is csak ugy betörnek, bar nem ertem, hogy minden beteg egyedul lakik?XD mert soha nincs ott senki..:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!