Magyarországi emberek. Mit szóltok azokhoz a Délvidéken élő emberekhez, akik hungaristáknak tartják magukat?
Mert errefele,rengeteg az ilyen ember ( kamasz 16-24évig ) akik egyszerüen nincsenek tisztában a magyar történelemmel,irni alig tudnak, az iskolát épphogy befejezik (jobbik esetben) mégis szuperhősként tekintenek magukra, akik majd elszakitják Vajdaságot Szerbiától. Normális ez?
Magyar zászlókkal járkálnak ki az éjszakába, nagyba hangoztatják,hogy ők milyen hungaristák,és ha valaki be mer nekik szólni ,akkor rögtön meg akarják verni.
Hozzáteszem engem nemérdekel a politika, Szerbiában élek, szerb állampolgár vagyok, úgy tekintek magamra, mint magyarra aki itt született.. Viszont nincs semmi bajom a szerbekkel, tegyük fel sok sportágban jobban is szeretem őket mint a magyarokat.
17/F
Semmi baj, számomra minden komment 1 szinten érdekes.
Aki pedig le lett pontozva : sajnos ezek a témakörök ilyenek,mindenkinek más a véleménye
16:04
Ha nem anyaországi magyar lennék, és otthon a gyerekeim nem magyarul beszélnének az hót ziher hogy szájba verném őket én is :)
Ennek semmi köze a magyarokhoz, csak egy újabb ürügy, hogy csinálhassanak valami bar*mságot, pont mint angliában.
Koszos kihasználása a nemzetiségnek.
Az ilyenek apjának a helyében rendesen szétrúgnám a gyerek s*ggét, de legalábbis úgy leoltanám, hogy engedély nélkül
sz*rni nem menne ki.
Eddig is volt bőven elég ürügyük a h*lyegyerekeknek,
de ez már nem tolerálható.
Az, hogy beszól, visszaszólsz, megver, az bűncselekmény,
de hogy a hazát használja, sőt mi több, a származását használja fel, hogy akár csak kiabáljon,
erkölcsileg még ezen is túltesz.
Aki pedig azzal mer jönni, hogy mi bajom van a zászlólengetéssel, annak tessék kimenni, és elkérni 1 szál cigit a gyerektől, lefogadom, hogy csak füves lesz nála.
A gyáva gyökerek, akik meg nem bírják az igazságot egy pici túlzással, jelöljenek csak moderátoroknak!
Előző vok:
azért vízilabdában nem kérdés, hogy Magyarook !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!