Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Egy cigány jól érzi magát a...

Egy cigány jól érzi magát a bőrében? Szeret cigány lenni? Eza kérdés főleg egy lomtalanitás látványakor fogalmazódik meg bennem

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

0.47: egyébként veled értek egyet. Fehér vagyok, de engem sem zavar ha valaki nem az.

Azt nem bírom elfogadni, amikor egy középosztálybeli ember, akinek mindene megvan, azt állítja, hogy azoknak a roma embereknek a legjobb az életük ebben az országban, akiknek ételre sem telik mindig! F/18

2011. jún. 23. 00:56
 12/16 anonim ***** válasza:

0:17

Pont nem ezért mérgesedett el a viszony a cigányokkal.

2011. jún. 23. 09:48
 13/16 anonim válasza:
Szerintem a legnagyobb baj, hogy nem lehet eldönteni mi volt előbb ,,cigánybűnözés" (elnézést a kifejezésért) vagy kirekesztés. Nekem személyesen még nem volt negatív tapasztalatom romákkal, viszont alkoholista csövest már kellett vernem. Szerintem nem a bőrszín dönti el, hogy ki milyen ember.
2011. jún. 24. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:

én borsodi vagyok nem szeretem a cigányokat de mikor eljutok egy olyan telepre ahol egy kis házban élnek 20an ruhájuk sincs akkor azért megsajnálom őket

vagy mikor két 4-5éves gyerek egyedül jár kukázni kisszékkel...

hogy ezek jól érzik e magukat nemtudomdöntsd el te hogy szeretnél e ugy élni hogy a penészes kenyeret kell kienni a kukából

a többi nagyképű szemétről akik 100millios házba laknak megvan a véleményem

2011. jún. 25. 22:27
 15/16 Crimefalls válasza:
hát tuti szeretnek cigányok lenni. hisz mercedeseljárnak :D
2011. júl. 12. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt cigány barátnőm. Ő szégyellte hogy cigány, és utálta is őket. 34F
2011. júl. 16. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!