Hogyan lehet ez? Más is képes erre?
Figyelt kérdés
Pontosan meg tudom tippelni, hogy valaki hány éves. De évre pontosan. Tehát nem úgy, hogy 40-45 között, hanem konkrétan 44. Max. 2 év plusz-mínusz, de általában eltalálom. Más is tud ilyet?2011. jún. 14. 21:11
1/10 anonim válasza:
Nem. Különleges vagy, valószínűleg egy isteni képességekkel megáldott Kiválasztott, akinek feladata, hogy megmentse a világunkat a végső pusztulástól.
3/10 A kérdező kommentje:
"Nem. Különleges vagy, valószínűleg egy isteni képességekkel megáldott Kiválasztott, akinek feladata, hogy megmentse a világunkat a végső pusztulástól."
Ezt eddig is tudtam, mondj újat!:D
Utolsó: küldj egy fényképet!
2011. jún. 14. 21:21
4/10 anonim válasza:
Akkor nyilván azt is tudod hogy- hány éves a kapitány-:D
5/10 A kérdező kommentje:
Hogyne tudnám! 42!
2011. jún. 15. 14:05
6/10 anonim válasza:
Te egy igazi power ranger vagy!
7/10 anonim válasza:
Én is tudok ilyet, de olyan szintre még nem alacsonyodtam le, hogy ezt meg is kérdezzem. (még itt, anonymousként sem)
8/10 Sz1u válasza:
Kérdező:
"meg tudom tippelni", "De évre pontosan.", "Max. 2 év plusz-mínusz", "de általában eltalálom"
Na most akkor pontosan, plusz-minusz, vagy általában? Irigyellek a qrva nagy "képességedért"!
Figyelj! Én is tudok ilyet: 14 éves vagy! Plusz-minusz 2 év!
9/10 A kérdező kommentje:
"Figyelj! Én is tudok ilyet: 14 éves vagy! Plusz-minusz 2 év!"
Nem talált, 18 vagyok.
Szerintem a plusz-minusz 2 év 60 felett mondjuk már sokkal kevésbé megtippelhető, mint tizenéves korban. Tizenéveseket én is meg tudom mondani évre pontosan.
2011. júl. 4. 09:41
10/10 anonim válasza:
Érdekes. Akkor is beválik, amikor az illető külseje nagyon elüt a korától? Például 40-nek néz ki, miközben már 70 fele jár, vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!