Mit csinálnak a parasztok?
a parasztok általában földet túrnak
keress rá cseh tamás paraszt című számára a neten
NEM adom át a helyem soha!
Mit akarnak az állóhelyemtől? :)
Csak a legritkább esetben ülök le, és akkor is csak akkor ha szinte minden hely üres.
Amúgy meg ki tudja ki illetve milyen ember vagy "embernek látszó képződmény" ült ott?
Amíg tudok állni addig inkább állok!
Adjam át a helyet az idősnek,amikor káromkodik,és megakar ütni a botjával,mert dohányzom?
Miért nekem kéne arrébb menni ha ő ült le arra a padra amelyikre én?
Elegem van az öregekből...jobban mondva a viselkedéseikből...
Adjam át a helyet?Én nem lehetek fáradt 12 óra meló után?Nekem nem fájhat a lábam?Ha ezek miatt nem adom át a helyet egyből úgy néznek rám...Akkor ki a paraszt???
Annó(kb 13 éve),mikor még suliba jártam napi szinten busszal,én átadtam a helyemet,nem tört le a lábam tőle.
Pesti vagyok,nem tudom ki mennyire ismeri:Őrs vezér teréről akkoriban 5-8 percenként mentek buszok csúcsidőben.
Rengeteg ember,mindenki lökdösődött,és mivel ülni szerettem volna elengedtem néhány buszt.
Megjön az amin lett hely,leültem az ablak mellé,utolsó pillanatban felszáll egy "néni",megáll nem messze és morog,hogy miért nem adom át a helyemet.
Egy a közelben ülő hölgy válaszolt helyettem:
A kislány kb. 5 buszt engedett el eddig,hogy ülhessen,ahogy többen is,ha nem akar állni,akkor várjon 3-5 percet a következő buszra és üljön le.
De a történethez hozzátartozik,hogy a "néni" kikenve,magassarkúban mászkált persze. :))
Ha van kedve magassarkúban járkálni,akkor legyen kedve várni 5 percet egy ülőhelyért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!