Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért van ez a rockerekkel?

Miért van ez a rockerekkel?

Figyelt kérdés

na ebbe a témába jól elmerülök(írok egy pár mondatot magamról is):

Tehát úgy látom hogy az többség utálja a rock-ot gondolom azért mert a legtöbb drogozik,emós,stb.

Én kifejezetten szeretem a rock/metalcore-t és nem vagyok emo-s,se drogos se ilyesmi egy normális gyerek vagyok aki szereti a rock zenét;3 és ezt sem bírom felfogni hogy pl a Screamo-t miért utálják az emberek? talán mem tudják benne mi a "Jó,Szép"? vagy csak azért mert síkítanak? vagy a deepvoice-t? meg maga a rock szót? persze tudom vannak fanatikusok rock kedvelők akik megtesznek mindent azért is hogy bejussanak egy rock koncertre is:D

kicsit magamról: mély hangom van, nem tudok screamo-t énekelni mert azt sem tudom hol kezdjem el (na ez tökmindegy)

Vannak e Rock kedvelő lányok? [ez egy másik kérdés a sok közül]

kb aki feltette már magába ezeket a kérdéseket azok most hátha megkapják a választ rá mert én sem értem.

Előre is köszönöm a válaszokat.

PEACE!

2011. máj. 27. 23:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A hardcore punk a király, nem a scream-akármi! :D

Amúgy valaki írta a lányokat, hogy miért az ilyen elektronikus fosokat szeretik? Egyszerű, mert arra lehet "táncolni", vonaglani, rázni magukat, és a nőkben ez ilyen alap-ösztön + amilyen "táncok" ilyen diszkókban meg ilyen helyeken folynak erősen szexuális töltetűek és a nőknek ez megint alap-ösztön (egy nő gondolatai 75%-ban a szexualitás körül forognak, sokszor tudat alatt is...na meg főleg ha egy nő beiszik, akkor meg még inkább). Persze van olyan lány, akit a kemény zene indít be, de a nagy többségét sokkal inkább az altest rázása, a rángatózás, meg ezek az afrikai féregmozgások :D

Sajna ez van, én sem vagyok kibékülve ezzel, de ezt kell szeretni, keressetek olyan lányt aki a kemény zenére indul és a probléma megoldva. A többség meg sajnos ilyen és ilyen is marad.

2011. máj. 28. 10:03
 12/25 A kérdező kommentje:

hát igen ez tény... de vannak azért jó páran akik szeretik a rock-ot csak az sajnos akit ismerek is mind külföldni

Na de ez van ezt kell elfogadni

2011. máj. 28. 11:38
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
Ha már ott tartunk, hogy mi a jó, akkor én a power metalra szavazok. :)
2011. máj. 28. 11:40
 14/25 A kérdező kommentje:
igen ízlések és pofonok:)
2011. máj. 28. 11:40
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
Csak azt utálom, ami megosztja az embereket. Amúgy ismerek rockereket, nincs velük semmi bajom, noha én nem értek egyet az életmódjukkal, de elfogadom őket. Az egyetlen, amit nem szeretek, az az a tulajdonsága egy rocker ismerősömnek, hogy lenéz másokat és főleg mások zenei ízlését, csak azért, mert ő nagyon jól dobol és már kisgyerekkora óta rocker.
2011. máj. 29. 12:10
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, de én sokkal több diszkóst ismerek aki lenézi a rockereket és beszól nekik, mint fordítva...
2011. máj. 29. 13:11
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én leszólom a diszkósokat, mivel ősember szintű zajra rázzák magukat...
2011. máj. 29. 14:41
 18/25 anonim ***** válasza:

"Én leszólom a diszkósokat, mivel ősember szintű zajra rázzák magukat..."

Ez elég szubjektív. Engem például ez a zene irritál, mégis sokan esküsznek rá: http://www.youtube.com/watch?v=7WCsooxm7jU

Mástól meg ezt a számot ismerem, ami szerintem egy borzadály: http://www.youtube.com/watch?v=jDcuKVdGkYw

Viszont ezt, ami egyesek szerint gagyi, akármeddig el bírnám hallgatni: http://www.youtube.com/watch?v=6pm7JyeDDNg

Sőt még ilyet is hallgatok: http://www.youtube.com/watch?v=xtY1lAAZf7U&feature=related

Szóval szerintem nem lehet megítélni objektíven, hogy mi a jó és mi a rossz. Értelme sincs. Ki mit szeret.

2011. máj. 29. 14:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem a diszkóval, mint zenével van baj (mert az ízlésről nem lehet vitatkozni), hanem azzal, hogy a legtöbb diszkós valami hűde nagy kultúráltságnak állítja be ezt a fajta zenét, mintha ez lenne a civilizáció csúcsa, ami ezen kívül van, azt meg fikázzák.
2011. máj. 29. 19:47
 20/25 anonim ***** válasza:

lány vagyok, meghallgatok bármit. mostanában ezekre álltam rá: Escape the Fate, Guns n' Roses, Scorpions, Road, Depresszió, Rammstein, TankCsapda, AC/DC pár száma.

Ebből most a GnR Slash szólói miatt, és Axl Rose hangja miatt mindent visz.

2011. jún. 3. 19:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!