Miért van ez a rockerekkel?
na ebbe a témába jól elmerülök(írok egy pár mondatot magamról is):
Tehát úgy látom hogy az többség utálja a rock-ot gondolom azért mert a legtöbb drogozik,emós,stb.
Én kifejezetten szeretem a rock/metalcore-t és nem vagyok emo-s,se drogos se ilyesmi egy normális gyerek vagyok aki szereti a rock zenét;3 és ezt sem bírom felfogni hogy pl a Screamo-t miért utálják az emberek? talán mem tudják benne mi a "Jó,Szép"? vagy csak azért mert síkítanak? vagy a deepvoice-t? meg maga a rock szót? persze tudom vannak fanatikusok rock kedvelők akik megtesznek mindent azért is hogy bejussanak egy rock koncertre is:D
kicsit magamról: mély hangom van, nem tudok screamo-t énekelni mert azt sem tudom hol kezdjem el (na ez tökmindegy)
Vannak e Rock kedvelő lányok? [ez egy másik kérdés a sok közül]
kb aki feltette már magába ezeket a kérdéseket azok most hátha megkapják a választ rá mert én sem értem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
PEACE!
többség utálja a rock-ot gondolom azért mert a legtöbb drogozik,emós,stb.
Te nagyon el vagy tévedve... Ki mondta neked ezt a baromságot? Visítva bőg a bakancsom... Látod, az ilyen ökörségeket terjesztők miatt gondolnak minket hülyének.
"többség utálja a rock-ot gondolom azért mert a legtöbb drogozik..."
Ezt úgy mondod mintha a diszkók nem lennének tele füves/partidrogos idiótákkal.
Én még sose voltam részeg, nem drogozok, és tudtommal barátnőm is csaj...
A screamot azért utáljuk, mert az emós hc, és az emónak semmi köze a rockhoz, az popzene. Szóval lehet jó és szép, de ettől nem feltétlenül jó is...
"Minden Magyar rocker, de nem minden rocker Magyar!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!