Sokan azt mondják, orosz mentalitásom van. Hogy értsem ezt? Valaki érti? :D
Amennyiben áll az amit leírtál, hogy sokan mondják ezt neked, a legpraktikusabb, ha rákérdezel hogyan értik..utána írd be nekünk is, had okosodjunk.. :)
Ilyenről még nem hallottam, de inkább negatívnak tűnik... de nem tudom...
Szerintem orosz mentalitas:
Iszik, mint a godeny, igenytelen, mint egy fakir, nem tul motivalt a celjai elereseben(valaki epp elenkezojet irta, az rohadt hulyeseg, a diktaturak epp azert tudnak ott letrejonni, mert az orosz ember barmit lenyel).
Rákérdeztem a barátnőmnél, szerinte azért mondják, mert túl kemény vagyok néha, esetleg erőszakos... Nem is pedig!
Na, mindegy, köszönöm a válaszokat. :D
Gondolom a barátnőd rengeteg orosz embert ismer, hogy ennyire tudja, mi az az "orosz mentalitás".
Kérdezd meg a nagymamádat, aki élt a szovjet időszakban, lehet, hogy ő pontosabban meg tudja fogalmazni.
Na, de nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ!
További minden jót!
Én megmondom kerekperec.
-Lehet ,hogy azért mert te is orosz vagy.Tehát orosz vér és magyar vér keverék lehetsz.
-Orosz mentalitás:agresszív,vagy nem szeret tanúlni,szereti az alkohot(az oroszoknak a vérükben van az alkohol iránti szeretet).
-De lehetsz szlovák-magyar keverék is (én is az vagyok).Az emberek néha összekeverik a szlovákot az orosszal.
-Jó humorú ember vagy.
-Csöppet fiús a stílusod.
-Vagy csak más vagy mint a többi lány ,más dolgokat szeretsz,mint például gépfegyverek tankok stb.:))
Ezt nem személyeskedésből írtam!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!