Az orosz nők tényleg olyan erőszakosak, mint mondják?
"Azt hallottam, hogy ott ún. matriarchátus van, tehát kb. a nők mondják meg a férfinak, hogy mit lehet és mit nem."
Nemritkán ez tényleg így van. Csak éppen nem a nők "erőszakossága" miatt, hanem azért mert Iván 45 éves korára már a sok ivástól legyengült, vézna emberke lesz, akinél sokkal erősebb és határozottabb a felesége, aki ráadásul még csak akkor kezd elhízni. 60 éves korban pedig Iván már csak feleakkora, mint a felesége. Ekkor ha Iván rosszat merne szólni, leütnék a sodrófával. De Iván nem veszekszik, mert ki vinné haza a kocsma elől, ha nem a felesége.
"ismerek egy orosz származású lányt, aki olyan módon beszélt a tanárokkal"
Ez bárhol előfordulhat, semmi köze ahhoz, hogy valaki orosz-e vagy sem.
"Miért ilyenek?"
Nem ilyenek.
Bizony,bizony jó vérűek az orosz lányok....:)
Aggresszivnak nem mondanám őket,inkább temperamentumosnak.Akiket én ismerek kedvesek,de mikor kell tényleg nagyon jó vérűek!
:D
én orosz vagyok, és ismerek agresszív orosz nőt is, de többségében békéseket. jómagam a legkevésbé sem vagyok hárpia, de biztos vannak ilyenek is... amúgy sztem nevelés vagy környezet dolga (is) lehet.
Azt hallottam, hogy erősebb testalkatúak. Bár ez eléggé általánosítás, mert eléggé sok tornász vagy modellalkatú is van köztük.
Viszont az erősebb testalkat és az egyenjogúság*, amit eléggé beléjük vertek a szocializmusban könnyen okozhatja azt, hogy összességében több köztük az erőszakos, mint a magyarok között.
*Ugyebár tőlünk nyugatra sok helyen az volt, hogy a férfi dolgozik, a nő meg sokszor nem dolgozik, vagy részmunkaidős, mert egy fizetésből megélnek. Míg a szovjeteknél sokszor a férfimunkákra is nőket raktak.
Na meg egy nőnek öt évig kellett otthon egyedül lennie, mert ha jól tudom, annyi volt a katonaidő az átkosban. Így a hosszú szalmaözvegységben muszáj volt a sarkukra állniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!