Miért szaporodnak olyan gyorsan a cigányok?
Valószínűen azért, mert nincsenek szabályozva. Aztán még lehet azért is, mert senkit nem zavar a szitu, már mint senkit aki tehetne érte valamit (most ne az egyszerű halandó honpolgárokra gondoljunk, hanem az országot irányítókra).
A cigányokat meg nem érdekli hány gyerek van, amíg abból pénz van. Nem egy cigánytól hallottam már, hogy ő a f.szából eltartja magát, míg más ember dolgozik 3-4 műszakban a minimálbér.
Dehát "Magyarország én így szeretlek"...pfff (N)!!!
Én is hallottam már olyan cigányt, aki kimondta kerek perec, hogy: "Én a f*szom után megélek".
De régen a magyaroknál is sok gyerek volt...
Hàt ez nagyon ász.nálunk is van aki igy beszél.na de mindegy.aki irta a fogorvosnöt annak igaza van.egyébként én sem vagyok cigány,3 gyerekem van és nem is a csp-re hajtok.nagy családot szerettünk volna,és még a párom szeretne egy gyereket.:)
Arra egyébként nem gondoltok,hogy ha a szigoritják a csp-t stb-t,akkor esetleg nem csak azoknak okoznak rosszat akik azért csinálnak gyereket és azèrt szülnek,hogy ne kelljen dolgozni?!
Egyértelműen a segély, családi pótlék, stb. miatt.
Az ingyen juttatásokból el tudják tartani a gyerekeiket azon az alacsony színvonalon, ami nekik még megfelelő.
Ez az elkúrt szociális rendszer miatt van.
Nem a hagyományaik miatt különböznek, mert a huszonéves nemcigányok nagy része is 3 gyereket tervez, csak nekünk fontos, hogy megfelelő színvonalon tudjuk felnevelni őket, ezért dolgozunk sokat, a gyerekvállalás kitolódik, és a születettek száma is csökken. A cigányok viszont a segélyek miatt túl jó anyagi helyzetben vannak a saját igényeikhez képest, ezért szaporodnak.
Továbbá aki azzal érvel, hogy a szegénység a fő oka, az is téved. Ajánlom a figyelmükbe, hogy a legszegényebbek a hajléktalanok, és nekik aztán nincs egy gyerekük se (kivéve ha a korábbi életükben volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!