Amerikában néhol miért nem kerítik be a telküket?
Figyelt kérdés
Nincs kerítés helyenként, amolyan kertvárosi részeken.
Csak az üres gyep. Mondjuk azt nem is kell félteni, de miért nem kerítik be?
Mégis csak az Ő telkük nem?
Nekem furcsa lenne, hogy bemászkálnak kutyák, idegenek a telkemre.
Nekik nem az?
2011. ápr. 22. 17:04
1/5 anonim válasza:
Nem tudom melyik reszere Amerikanak gondolsz. Egyes helyeken, mint peldaul a prerin, ranchen, sokan tartanak lovakat, lovagoljak oket. Ha le es fel kell szallni a lorol, vagy a lo neki megy az nem jo. Igy ezert nem keritik le a haztajukat. Van ahol akerites bizonyos reszen alacsony kerites epitenek, igy a lo atlepheti, de ha tul magas, at akarja ugrani.
2/5 anonim válasza:
Ausztriában, Németországban is láttam falvakat,ahol nincs kerítés.
Ezeken a helyeken nyilván nem kell félni a betörőktől. Elég,ha a lakás ajtaját zárják. A szomszédokkal pedig jó a viszonyuk.
A háború előtt Magyarországon is a kisvárosokban,falvakban sok helyen nem volt kerítés.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát hogy melyik része, azt pontosan nem tudom, New Jersey, Cleaveland, szóval amerikai filmekben van ez a tipikus kertvárosi rész, amikor csak szépen nyírt gyepjük van, semmi kutya, vagy ilyesmi a kertben.
2011. ápr. 22. 21:52
4/5 anonim válasza:
Hátul van kerítés az esetek nagyrészében, a közbiztonság az ilyen kertvárosokban jó, és tényleg csak a gyep van ott és a kocsifeljáró, útburkolat. Senki nem fog a te telkeden lófrálni, mert nincs is ott semmi dolga, semmi értékes sincs. Ha átjön látogatóba, akkor a ház ajtajához vezető burkolaton odasétál. Nincs ebben semmi különös, Magyarország a visszamaradott, azon kéne tátott szájjal szörnyülködni.
5/5 anonim válasza:
Elso keritest kerdezed, Kerdezo? Kerdesedre, ugy ertettem, hogy se hatso, se oldalso kerties nincs.
Ausztraliaban, Canberra-ban olyan torveny van, hogy nem epithetnek utcarol, a haz ele keritest. Persze, oldalso es hatso kerites van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!