Mi a törvény arra vonatkozóan, hogy egy nagykorú fiú fiatalabb lánnyal járjon?
"Én úgy tudtam 16 év a határ. Lejjebb ment volna azóta?"
Már vagy 20 éve 14 év a korhatár, nemtom mikor vesztetted el a fonalat :)
Köszönöm. Hát elsősorban a szexre voltam kíváncsi, nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem a "járásba" egy idő után beletartozik... legalább mostmár ismerem a jogaimat.
Csak egy kérdés: 18 év alatti viszont szexelhet 14 év alattival? Vagy 14 év alatti 14 év alattival? Mert ha igen, akkor nem igazán látom értelmét, mert nincs sok különbség, hogy a kislány 18 évessel vagy 16 évessel fekszik le, ha teszem azt, ugyanakkora a két ember...
Amúgy jól gondolom, hogy ennek a törvénynek a betartatása nem túl hatékony (lásd cigányok)?
"Hogy a fenében szexelne 18 év alatti 14 év alattival? Leírták világosan mindkettőnek 14évet betöltöttnek kell lennie!"
Jól van, kérlek azért ne harapd le a fejem. Megjegyzem, nem tudom, hova írták le világosan... ha a Törvénykönyvre gondolsz, azt még nem olvastam, azért tettem fel itt a kérdést.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy ha így van, akkor ezt hányan tartják be... hisz tele van az utca 13 éves k*rvákkal. Ezek jogilag mind "bűnözők"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!