Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az utcai itt-a-piros-hol-a-pir...

Az utcai itt-a-piros-hol-a-piros -árusoknak mi a trükkje?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezek csalók. Most is láttam egy ilyet, megkeverte, világosan lehetett látni, hogy melyikben van a cucc. Erre odanyújt neki valaki egy csomó pénzt, és tippelt, rosszra. Utána nekem nyújtottak 100 eurót(!), hogy tippeljek. Én tudtam, melyik az, de direkt nem mentem bele a játékba, mert gyanús volt. Az ilyen könnyen odaadott pénzt valahogy biztos kiszednék utána belőlem. Olvastam valahol, hogy beépített emberek vannak (azok között, akik körülállják őket), de pontosan hogy "dolgoznak"?
2011. márc. 9. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a trükkjük az olyanoknak, akik 3 lefordított gyufásdobozzal "játszanak", hogy az alatta lévő golyó szivacsból van és egy ügyes bűvészmozdulattal kicsúsztatja az ujjai közé. Tehát a 3 doboz közül egyik alatt sem lesz. Így könnyen meg tud kopasztani.
2011. márc. 9. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és akit láttál rosszra tippelni, az valószínűleg beépített ember volt, direkt rosszra mutatott rá, és direkt úgy csinálták, hogy látható legyen, melyik alatt van a piros golyó, hogy te úgy érezd, milyen könnyű megmondani, melyik alatt van. Talán az első körben még hagynának is nyerni, de utána már nem.
2011. márc. 14. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy irták, az a trükk, hogy egyik alatt sincs semmi, bármelyikre mutatsz, csak veszithetsz! Viszont elsőre sokszor hagynak nyerni - ilyenkor persze alatta van - majd utána a nagyobb tételnél már folyamatosan veszt a palimadár
2011. márc. 14. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!