Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az olaszokról mindent! Aki...

Az olaszokról mindent! Aki volt már Olaszorszában, esetleg felmenői ott élnek, vagy jó filmet tud róluk, az írjon! Szóval?

Figyelt kérdés
Bármit!!Minden a szokásaikról, stb!
2011. febr. 26. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát én azt tudom ,hogy ők kb egymás lökhárítóján utaznak olyanok mint a romák nagyon smucikok szeretik a tésztát és a nőket:)
2011. febr. 26. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan ordibálnak és nem hordanak zoknit.
2011. febr. 26. 19:02
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! :D
2011. márc. 4. 19:57
 4/7 anonim válasza:
az autón az indexet nem használják aki indexel az vagy turista vagy bevándorló, jók a pasik de büdössek és a nőknek gátlások nélkül beszolnak, nagyon hangossak, a család számukra szent főleg a fiuknak az édesanyuk, szeretnek jókat enni főleg családi körbe, kaja elött grissinit esznek közbe bort isznak jóformán mindenhez, utálnak dolgozni de imádnak sziesztázni a boltok 12-15-ig az éttermek 15-18-ig tartják a sziesztát általába, rengeteg jó kajájuk van de a tésztájik világhírűek, büszkék a származásukra, nagyon utálják azokat a bevándorlókat akik munka nélkül akarnak megélni az országukba, ja és vasárnap akkor FOCI!!
2011. márc. 11. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Állandóan esznek, dumálnak és buliznak, nem dolgoznak, lusták, lassúak. Sok a szép nő, amíg meg nem híznak.
2011. márc. 11. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Voltam már Olaszországban, nekem nagyon tetszett. Az olaszok általában véve elég közvetlenek, beszédesek, az se zavarja őket, ha nem érted, amit mondanak. Többségük úgyis állandó gesztikulációval kíséri a mondókáját, előbb-utóbb az ember valahogy megérti, mit akarnak mondani.

Én segítőkész emberekkel találkoztam Olaszországban, pl. ha valamit nem találtam, és az utcán megkértem valakit, hogy igazítson útba, nem hogy megmondták merre kell menni, de legtöbbször oda is kísértek. Szóval szerintem az olaszok általában véve kedvesek, jófejek, bár számomra kicsit túl zajosak :)

2011. márc. 12. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy olasz embernél nem kell attól félned, hogy magában tartja ha valami zavarja, jókat lehet velük veszekedni! :D

Íme egy-két jó film: La vita é bella, La tigre e la neve, őő több nem jut eszembe

2011. márc. 12. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!