Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért van az, hogy ha valaki...

Miért van az, hogy ha valaki sötét ruhákban jár, és extrémebb a külseje, akkor rossz jegyeket kap a suliban, és megvetik, máshogy néznek rá?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
talán az a baj, hogy matek órán nem a tananyagra figyelsz, hanem a hülye világfájdalmas emo "stílusodra"
2011. febr. 25. 05:22
 12/13 anonim válasza:

Hát tudod azok a buta eloítéletek.

A tanárok már csak ilyenek...

Amugy én is feketében járok,metalt

hallgatok,és engem is sajnos megvetnek. :O

És nem csak a tanárok,más emberek is,ez fáj nekem

a legjobban...Sokáig magamat hibáztattam,aztán egyszer csak elgondolkodtam és rájottem,hogy nem,nem és nem!

Ez nem az én hibám,akkor sem,ha sokan engem hibáztatnak.

Én nem tehetek a lelki állapotomrol!(1.sorban apám tehet rola,de ezt most inkább hagyjuk.)

Semmit sem tehetek a depressziomrol és tisztán emlékszem,hogy mindent megtettem,hogy jobb legyen,de

nem ment,és nem a magam hibájábol nem ment,hanem

mert senki,a világon 1 ember sem állt ki mellettem!

Nem torodott velem senki,nem szeretett engem senki,

és nem segített nekem senki sem...Egyedul voltam,magányosan,fáradtan,lelki-betegen,ugy éreztem

magam,mint egy zombi(és most sem sokkal jobban),de

mások továbbra is csak utáltak,megvetettek,és kihasználtak

engem.Hát ez nem tul vidám dolog... :O

De amire még rájottem,az az,hogy egyes ismeroseim,meg az osszes tanárom is,nem azért viselkedtek,viselkednek így velem,mert ,,feketén járok",hanem azért kezdtem el,és járok most is feketében,mert szinte mindenki olyan velem,ahogyan azt leírtam.És már joval elotte is ilyenek voltak én velem...Csak azt nem,hogy miért,miért és miért??? ;( Mi joguk/okuk van erre az egészre?

Ez az egész számomra egyszeruen tragikus és abnormális!!!

Szoval hidd el,te nem vagy hibás,ne okold magad!

Ha valaki tehet arrol,hogy te is sotétben jársz,mint én,akkor az egy másik személy/dolog lehet csak.

(Saját tapasztalat.)Ugyhogy ne keresd magadban a hibát...

2011. szept. 9. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Na jó, ez teljesen hülyeség. Én is állandóan sötét ruhákban(csak feketében, néha szürkében) járok suliba. De attól még nekem is jó jegyeim vannak.
2011. nov. 3. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!