Mit tennél, ha egy rossz arcú vadállattal találkoznátok a sötét utcán, aki közvetlen stílusban megkérdezné tőletek, hogy "van egy cigid? "
Ha pl. van a kezemben egy szál a cigimből, akkor együtt érzően azt mondom, hogy sajnos nekem nincs, de én is a sarkon kértem egy fekete rövid hajú sráctól, próbálkozzon ő is arra.
Ezt mindig beveszik.
Ha meg nincs cigi a kezemben és úgy kérnek, akkor azt mondom hogy bocs nincs, nekem is kéne már mert rég gyújtottam rá.
Ha azt mondod, hogy nem dohányzol, az csak olaj a tűzre. Ezekkel azt kell érzékeltetni hogy te is hasonló cipőben jársz, különben rád szállnak.
Ha van, én szoktam adni, nem kell, hogy ijesztő legyen.
Az agresszíveknek valóban nem mindig jó válasz a "nem dohányzom" - sajnos. Az "én is úgy kértem" tényleg jobb ötlet... Esetleg még bejön a "nekem is elfogyott már" vagy hasonló.
Megkérdezné: van egy cigid?
Válaszolnék: nincsen sajnaa .. neked? aggyámáá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!