Ciki, ha mindig befújom magam teszterrel, ha drogériában vagyok?
Szerintem elég csóró dolog ilyet csinálni, de ti tudjátok.
Végül is ha vásárlóként csinálod, akkor nem valószínű, hogy megjegyeznek, csak te tudod.
Kevésszer csináltam olyat, hogy a csuklómra fújtam, de ezt iszonyú cikinek érzem, szóval mellőzöm.
Olyan esetben teszek ilyet, amikor bizonytalan vagyok, hogy megvegyek egy parfümöt vagy ne.
Mert volt olyan régen, hogy ott az üzletben, vagy papírcsíkra fújva (majd ezt a zsebnaptáromba téve) nagyon tetszett egy illat és megvettem egy drága parfümöt. Aztán mikor használtam, rájöttem, hogy hosszú időn keresztül magamon érezni nem jó, teljesen más, mint ahogy elsőre a minta hatott. És bántam, hogy megvettem.
Azóta, a vásárlás előtt próbálom egyszer a csuklómra fújva tesztelni és másnap visszamenni vásárolni... Ciki, úgyhogy csak azt tesztelem magamon, ami tényleg kell...
:-)
Első vagyok!
Csak hogy tudjátok, senki nem szólhat rá a vásárlókra, mert jogotok van kiprobálni azt a terméket, amihez van tester!! DE CSAK A TESTERESEKET!!!
Jó próbát :)
Ezért van a teszter kitalálva. Na igen, az már ciki, ha csak azért mész be, hogy befújd magad, aztán irány a meló vagy akármi. Nekem régebben azt mondták, hogy nem illik a bőrünkre fújni, azért van a papírcsík. A befújt papírcsíkkal ha bedörzsölöd a csuklódat, akkor ugyanazt az eredményt éred el és még fel sem tűnik.
Volt egy parfüm, amit szinte minden alkalommal megszagolgattam, amikor beugrottam valamiért egy drogériába, de nem volt bátorságom, meg hát pénzem sem megvenni (27.000 Ft volt). És hát az eladók már érdekesen néztek rám. Mindegy, megvettem neten féláron, és most itthon szagolgatom. :)
A papírcsík tényleg azért van, hogy ráfújod és utána arról magadra kened???
Azt hittem, csak azért, hogy magammal tudjam vinni.
Mondjuk én ezt csináltam eddig is, rá a papírra, aztán arról magamra. De ezt oly égőnek tartom mindig, hogy van, hogy csak az üzletből kijőve kenem magamra, ami még rajta maradt. :D
Akkor ezután nem kell emiatt aggódnom, hogy hülyének néznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!