Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ciki, ha mindig befújom magam...

Ciki, ha mindig befújom magam teszterrel, ha drogériában vagyok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 09:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
én is szoktam, én ott dolgozom :)
2011. febr. 12. 09:59
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem elég csóró dolog ilyet csinálni, de ti tudjátok.

Végül is ha vásárlóként csinálod, akkor nem valószínű, hogy megjegyeznek, csak te tudod.

2011. febr. 12. 10:04
 3/18 anonim ***** válasza:
38%
Elnézést a kérdésért, az mire jó?
2011. febr. 12. 10:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Kevésszer csináltam olyat, hogy a csuklómra fújtam, de ezt iszonyú cikinek érzem, szóval mellőzöm.

Olyan esetben teszek ilyet, amikor bizonytalan vagyok, hogy megvegyek egy parfümöt vagy ne.

Mert volt olyan régen, hogy ott az üzletben, vagy papírcsíkra fújva (majd ezt a zsebnaptáromba téve) nagyon tetszett egy illat és megvettem egy drága parfümöt. Aztán mikor használtam, rájöttem, hogy hosszú időn keresztül magamon érezni nem jó, teljesen más, mint ahogy elsőre a minta hatott. És bántam, hogy megvettem.

Azóta, a vásárlás előtt próbálom egyszer a csuklómra fújva tesztelni és másnap visszamenni vásárolni... Ciki, úgyhogy csak azt tesztelem magamon, ami tényleg kell...

:-)

2011. febr. 12. 10:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

Csak hogy tudjátok, senki nem szólhat rá a vásárlókra, mert jogotok van kiprobálni azt a terméket, amihez van tester!! DE CSAK A TESTERESEKET!!!

Jó próbát :)

2011. febr. 12. 10:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég bizarrnak tartom, hogy valaki illatminta nélkül akar parfümöt venni...
2011. febr. 12. 11:20
 7/18 anonim válasza:
100%

Ezért van a teszter kitalálva. Na igen, az már ciki, ha csak azért mész be, hogy befújd magad, aztán irány a meló vagy akármi. Nekem régebben azt mondták, hogy nem illik a bőrünkre fújni, azért van a papírcsík. A befújt papírcsíkkal ha bedörzsölöd a csuklódat, akkor ugyanazt az eredményt éred el és még fel sem tűnik.

Volt egy parfüm, amit szinte minden alkalommal megszagolgattam, amikor beugrottam valamiért egy drogériába, de nem volt bátorságom, meg hát pénzem sem megvenni (27.000 Ft volt). És hát az eladók már érdekesen néztek rám. Mindegy, megvettem neten féláron, és most itthon szagolgatom. :)

2011. febr. 12. 11:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem munka előtt, után :) Csak ha úgy adódik, hogy kell vennem pár dolgot egy drogériában, és a parfümök közelében vagyok, akkor ha látok egy szimpatikusat, kipróbálom.
2011. febr. 12. 11:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, csak pl. rám ilyenkor mindig rámszól a biztonságiőr. Na meg anyám ilyen..bemegyünk valahova, egyből megnézi a spray-ket, parfümöket és már rögtön "pff pff" fújja is a csuklójára.És otthon végigszaglássza, hogy a sok illatból, amit magára fújt, melyik a legjobb:D De én pl. azt utálom, mikor valaki felbontja a rúzst, aztán bekeni a száját. Hát komolyan mondom, elhányom magam. És nem ám a tesztert, a rendes rúzst fogja és eksön. Nem igaz, hogy amúgy nem látja a színét.
2011. febr. 12. 13:14
 10/18 anonim ***** válasza:

A papírcsík tényleg azért van, hogy ráfújod és utána arról magadra kened???

Azt hittem, csak azért, hogy magammal tudjam vinni.

Mondjuk én ezt csináltam eddig is, rá a papírra, aztán arról magamra. De ezt oly égőnek tartom mindig, hogy van, hogy csak az üzletből kijőve kenem magamra, ami még rajta maradt. :D

Akkor ezután nem kell emiatt aggódnom, hogy hülyének néznek?

2011. febr. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!