Szerinted melyik a "legszürkébb" magyar város?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 15:35
2/12 A kérdező kommentje:
Akár megjelenésben, akár programkínálatban - ki mit ért alatta :)
2011. jan. 25. 15:51
4/12 anonim válasza:
Azok közül, ahol megfordultam - Salgótarján.
5/12 anonim válasza:
Koncertek szempontjából Veszprém.
Emberekben Budapest.
Környezetében minden alföldi város.
6/12 anonim válasza:
Környezet szempontjából szerintem is az Alföld, Salgótarján szép helyen van.
Koncert/buliszempontból pedig Budapest kivételével minden, szinte mindegyik városban laknak ismerőseim akik rinyálnak, hogy nincs semmi normális hely. Budapesthez képest tényleg még a legnagyobb megyeszékhelyeken is kevés lehetőség van.
7/12 anonim válasza:
Háát...ha 1959-90 -ben járnánk akkor azt mondanám Ajka, olyan szmog volt itt hogy ha leparkoltál az autóddal és elmentél 2 percre tiszta korom volt az egész :)
8/12 anonim válasza:
Érd egy istencsapása sz*rfészek
9/12 anonim válasza:
Dunaújváros. Engem nagyon lelomboz a megjelenése.
10/12 anonim válasza:
Budapest és környéke kész fertő, a pestiek még a kapát sem ismerik......A vidéki városokban sok a szemét alak....viszont hol nincsenek ilyenek? ez az amire sajnos nem tudom a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!